reklama
Dzięki Złota Kobieto!A jesli chodzi o laktator to wiekszosc z nas chyba brala ten momcozy s12pro muszlowy . Moja znajoma teraz uzywa i bardzo jej rozkrecil laktacje wiec mam nadzieje, że ze mna bedzie tak samo
Aczkolwiek cena tego laktatora zwala z nógA jesli chodzi o laktator to wiekszosc z nas chyba brala ten momcozy s12pro muszlowy . Moja znajoma teraz uzywa i bardzo jej rozkrecil laktacje wiec mam nadzieje, że ze mna bedzie tak samo
Do fotelikaAle o jakim otulaczu mówisz? Do fotelika? Czy śpiworku do wózka?
Też właśnie myślę podobnie. Zawsze można przykryć kocem. A później już coraz cieplejJa śpiworek do gondoli kupiłam zimowy, ocieplany. Do fotelika cieńszy, bawełniany. To i tak będzie tylko w drodze z i do auta. Najwyżej kocem wtedy jeszcze małego otulę. A w aucie przecież ciepło. A termin mam na początek stycznia. Skoro Ty masz na koniec lutego to chyba też typowy zimowy do fotelika zbędny. Cieńszy dłużej posłuży ale to oczywiście Twoja decyzja
Ja mam taki pół-ciepły, jakiś no name, bo mam kombinezon (nie puchowy), a jeszcze dokryc lekko można zawsze.Do fotelika
Do wózka wyczaiłam na grupie smieciarkowej z mojego miasta wełniany śpiworek, a wczoraj dostałam od koleżanki polarowy, też no name. Więc nie będę nic kupować.
W poniedziałek jadę odebrać chustę do noszenia, też ze śmieciarki u mnie wyprawka jest na zasadzie less money, jak najmniejszym kosztem
U mnie też, tylko mam w rodzinie dzieci i każdy wiedział, że się staramy o dziecko, więc wszystko zostawiali dla nas wózek sprezentował tata. A to co zamawiamy to wszystko z olx i vinted więc bardzo dobrze Cię rozumiem jak patrzę jak dziewczyny tu piszą że zamawiają ze stron internetowych jakieś ciuchy czy inne dodatki to jest dla mnie takie obce z jednej strony bardzo bym chciała ale z drugiej wiem, że wydatków jest tyle pomimo tego, że prawie wszystko dostałam to aż nie jestem w stanie nawet wejść na tą stronkę nie zrozumcie mnie źle ja nie oceniam ani nic z tych rzeczy, każdy robi tak jak chce i jak mu się podoba i to jest super, ta różnorodnośćJa mam taki pół-ciepły, jakiś no name, bo mam kombinezon (nie puchowy), a jeszcze dokryc lekko można zawsze.
Do wózka wyczaiłam na grupie smieciarkowej z mojego miasta wełniany śpiworek, a wczoraj dostałam od koleżanki polarowy, też no name. Więc nie będę nic kupować.
W poniedziałek jadę odebrać chustę do noszenia, też ze śmieciarki u mnie wyprawka jest na zasadzie less money, jak najmniejszym kosztem
Przejsciowka w cenie katarku na allegro :/ z checia sie dowiem jak to objescNosibio wyglada dobrze ale chyba bym nie dala tyle szmalu zamowilam katarek do odkurzacza mam zwykly i dysona i ciekawe co lepiej wyciagnie tylko jeszcze ta przejsciowke bym musiala kupic . Chociaz czytalam ostatnio ze laska zrobila sama ze smoczka od butelki
reklama
Palinka13
Moderator
o tak i trzeba dokupic lejki w swoim rozmiarze ale to ja zakupilam na temu za grosze i pasuja bo w srodku jest taki kartonik do mierzenia brodawekAczkolwiek cena tego laktatora zwala z nóg