reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

A jesli chodzi o laktator to wiekszosc z nas chyba brala ten momcozy s12pro muszlowy . Moja znajoma teraz uzywa i bardzo jej rozkrecil laktacje wiec mam nadzieje, że ze mna bedzie tak samo 😃

reklama
Ja śpiworek do gondoli kupiłam zimowy, ocieplany. Do fotelika cieńszy, bawełniany. To i tak będzie tylko w drodze z i do auta. Najwyżej kocem wtedy jeszcze małego otulę. A w aucie przecież ciepło. A termin mam na początek stycznia. Skoro Ty masz na koniec lutego to chyba też typowy zimowy do fotelika zbędny. Cieńszy dłużej posłuży ale to oczywiście Twoja decyzja 😊
Też właśnie myślę podobnie. Zawsze można przykryć kocem. A później już coraz cieplej 😀

Ja mam taki pół-ciepły, jakiś no name, bo mam kombinezon (nie puchowy), a jeszcze dokryc lekko można zawsze.
Do wózka wyczaiłam na grupie smieciarkowej z mojego miasta wełniany śpiworek, a wczoraj dostałam od koleżanki polarowy, też no name. Więc nie będę nic kupować.
W poniedziałek jadę odebrać chustę do noszenia, też ze śmieciarki 😅 u mnie wyprawka jest na zasadzie less money, jak najmniejszym kosztem :D

Ja mam taki pół-ciepły, jakiś no name, bo mam kombinezon (nie puchowy), a jeszcze dokryc lekko można zawsze.
Do wózka wyczaiłam na grupie smieciarkowej z mojego miasta wełniany śpiworek, a wczoraj dostałam od koleżanki polarowy, też no name. Więc nie będę nic kupować.
W poniedziałek jadę odebrać chustę do noszenia, też ze śmieciarki 😅 u mnie wyprawka jest na zasadzie less money, jak najmniejszym kosztem :D
U mnie też, tylko mam w rodzinie dzieci i każdy wiedział, że się staramy o dziecko, więc wszystko zostawiali dla nas 😅 wózek sprezentował tata. A to co zamawiamy to wszystko z olx i vinted 😅 więc bardzo dobrze Cię rozumiem 😅 jak patrzę jak dziewczyny tu piszą że zamawiają ze stron internetowych jakieś ciuchy czy inne dodatki to jest dla mnie takie obce 🤣 z jednej strony bardzo bym chciała ale z drugiej wiem, że wydatków jest tyle pomimo tego, że prawie wszystko dostałam to aż nie jestem w stanie nawet wejść na tą stronkę 😅 nie zrozumcie mnie źle ja nie oceniam ani nic z tych rzeczy, każdy robi tak jak chce i jak mu się podoba i to jest super, ta różnorodność :)

Nosibio wyglada dobrze ale chyba bym nie dala tyle szmalu 😂 zamowilam katarek do odkurzacza mam zwykly i dysona i ciekawe co lepiej wyciagnie 😃 tylko jeszcze ta przejsciowke bym musiala kupic . Chociaz czytalam ostatnio ze laska zrobila sama ze smoczka od butelki 😂
Przejsciowka w cenie katarku na allegro :/ z checia sie dowiem jak to objesc 🤣

reklama
Do góry