reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Spokojnie, nie wystraszy :) taki doustny jest super na malutki nosek ale na późniejsze gluty tylko ten podłączany do odkurzacza :) ja kupiłam elektryczny z brauna, ma dobre opinie. Więc na początek coś takiego a później do odkurzacza. Mam mało pary w płucach żeby sama ciągnąć a mąż by mi się prędzej pochorował niż to zrobił 🤣
Rozumiem męża 🤣 serio miałam taki przy synku i za każdym razem miałam odruch wymiotny, u mnie za odkurzacz robił właśnie mąż, bo mu wmówiłam, że mam za słabe płuca (nie przyznałam się dlaczego nie mogę sama odciągać ) 😂

Dziewczyny a jeszcze mam pytanie, termin mam na koniec lutego więc jaki otulacz kupić zimowy czy raczej ten uniwersalny? No na początku raczej dużo jeździć nie będziemy a później to przecież już wiosna..
I jeszcze mam pytanie jaki rodzaj materiału polecacie - bo jest ich tyle, że to szaleństwo.

Dziewczyny a jeszcze mam pytanie, termin mam na koniec lutego więc jaki otulacz kupić zimowy czy raczej ten uniwersalny? No na początku raczej dużo jeździć nie będziemy a później to przecież już wiosna..
I jeszcze mam pytanie jaki rodzaj materiału polecacie - bo jest ich tyle, że to szaleństwo.
Ale o jakim otulaczu mówisz? Do fotelika? Czy śpiworku do wózka?

Ja śpiworek do gondoli kupiłam zimowy, ocieplany. Do fotelika cieńszy, bawełniany. To i tak będzie tylko w drodze z i do auta. Najwyżej kocem wtedy jeszcze małego otulę. A w aucie przecież ciepło. A termin mam na początek stycznia. Skoro Ty masz na koniec lutego to chyba też typowy zimowy do fotelika zbędny. Cieńszy dłużej posłuży ale to oczywiście Twoja decyzja 😊

Ja do wózka kupuje gruby śpiworek ale liczę że w kolejnym sezonie będzie jeszcze dobry, a do auta kupiłam ocieplony ale nie taki meeeega gruby. Wrzucam zdjęcia w załącznik 😊

Załączniki

• Screenshot_2024_1031_152623.jpg
    Screenshot_2024_1031_152623.jpg
    163,2 KB · Wyświetleń: 39
Dziewczyny, a możecie polecić jakiś laktator?
Wzięłam się za te wyprawkę i głowa mi peka. Pewnie każda tak miala przy pierwszym dziecku. Na katarek sobie zapisałam już screena na ten z Cannpol babies 😅🤣

reklama
Dziewczyny, a możecie polecić jakiś laktator?
Wzięłam się za te wyprawkę i głowa mi peka. Pewnie każda tak miala przy pierwszym dziecku. Na katarek sobie zapisałam już screena na ten z Cannpol babies 😅🤣
to polecam ogolnie jak bedziesz robila zakupy na stronie canpola zapisac sie do newslattera czy jak sie to zwie to dostaniesz rabat -20% na pierwsze zakupy. Ja wlasnie tam bede podpaski zamawiac i duperelki jakies 😃

Do góry