Ja widzialam przejsciowki na dysona do katarku ale patrze na allegro to katarek travel jest za 46zl a przejsciowka 45 zlTeż słyszałam opinie że może samych glutow nie wciągniesz do buzi ale już zarazki tak u nas się ten elektryczny nie sprawdził bo miał za slabą moc ale ten zwykły jest ok i pod Dysona też działa tylko trzeba końcówkę przytrzymać bo wypada one jednak są dedykowane do zwykłych odkurzaczy ale u nas się sprawdzają z dysonem
reklama
Na stronie Gemini jest po 35 zł ale to i tak się bardziej opłaca niż zestaw gotowy od katarek. Bo kosztuje 112 zł xDJa widzialam przejsciowki na dysona do katarku ale patrze na allegro to katarek travel jest za 46zl a przejsciowka 45 zl
JoAnnA250694
Fanka BB :)
nie pamiętam jaki ale jak moja córka leżała w szpitalu 6 lat temu ,mąż kupił mi taki właśnie do ściągania ustami i kurcze niestety ale poszło...Jeżeli chodzi o katarek firmy katarek to nigdy mi się nie zdarzyło żeby wciągnęło gluty
Oj nie strasz bo ja zachawtuje wsYtsko wokol siebie i dziecko w sekunde jak to sie wydarzy. W ciazy zrobiłam sie bardzo wrazliwa na cokolwiek niestosownego w ustachnie pamiętam jaki ale jak moja córka leżała w szpitalu 6 lat temu ,mąż kupił mi taki właśnie do ściągania ustami i kurcze niestety ale poszło...
Ten Ci polecamJest kilka tych rodzajaow katarkow ale chyba wezme ten travel bo ma ta koncowke do ustengo odciagania a ten chyba standard to tylko ma do odkurzacza
Załączniki
Masz rację, to nie był katarek tylko Canpol pomyliłam markinie pamiętam jaki ale jak moja córka leżała w szpitalu 6 lat temu ,mąż kupił mi taki właśnie do ściągania ustami i kurcze niestety ale poszło...
Tak, mam otulacz do fotelika i kombinezony lżejsze takie dresowe jakby żeby właśnie mieć do autaO też przeglądałam tą stronę ostatnio czyli monitor już wiem jaki śpiworek też do mnie bardziej przemawia, bo kołderki średnio używałam przy synku. A kupujecie takie gotowe kocyki do fotelika samochodowego? Wydaje się to ciekawą opcją zamiast kurtek
To prawda z tym monitorem ale dla swojego psychicznego spokoju kupiłam. Stwierdziłam że jak mam się stresować to wolę wydać te pieniądzeKupiłam dwa używane zdecydowałam się jednak na Mamas&papas. Go dola jak nowa. Fajnie sie prowadzi. Jak dziecko będzie juz w spacerówce to pomyślę o zakupie dodatkowo jakiegoś lekkiego na szybkie zakupy i krótkie wyjścia.
Cześć Joanna
Piekne imię Matylda
Co do otulacza to mam otulacz na cieplejsze dni, a na chlodniejsze dedykowany do fotelików śpiworek, tez z dziurkami na pasy.
Jesli chodzi o monitor oddechu, to czytalam wiele opinii i jeski dziecko nie jest wcześniakiem ani nie ma problemów z oddychaniem po porodzie to nie ma potrzeby wydawac na to pieniędzy, tak więcej ja sie wstrzymuje z zakupem.
Jesli będzie potrzeba to ktos kupi, tyle tego jest teraz na rynku.
reklama