reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Też słyszałam opinie że może samych glutow nie wciągniesz do buzi ale już zarazki tak 🫣 u nas się ten elektryczny nie sprawdził bo miał za slabą moc ale ten zwykły jest ok i pod Dysona też działa tylko trzeba końcówkę przytrzymać bo wypada 🙈 one jednak są dedykowane do zwykłych odkurzaczy ale u nas się sprawdzają z dysonem
Ja widzialam przejsciowki na dysona do katarku ale patrze na allegro to katarek travel jest za 46zl a przejsciowka 45 zl 🤣

reklama
Jest kilka tych rodzajaow katarkow ale chyba wezme ten travel bo ma ta koncowke do ustengo odciagania a ten chyba standard to tylko ma do odkurzacza

nie pamiętam jaki ale jak moja córka leżała w szpitalu 6 lat temu ,mąż kupił mi taki właśnie do ściągania ustami i kurcze niestety ale poszło...
Oj nie strasz bo ja zachawtuje wsYtsko wokol siebie i dziecko w sekunde jak to sie wydarzy. W ciazy zrobiłam sie bardzo wrazliwa na cokolwiek niestosownego w ustach 🤣

Jest kilka tych rodzajaow katarkow ale chyba wezme ten travel bo ma ta koncowke do ustengo odciagania a ten chyba standard to tylko ma do odkurzacza
Ten Ci polecam

Załączniki

• Screenshot_2024-10-30-18-17-46-40_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-10-30-18-17-46-40_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    217 KB · Wyświetleń: 25
O też przeglądałam tą stronę ostatnio 🙂 czyli monitor już wiem jaki 🙂 śpiworek też do mnie bardziej przemawia, bo kołderki średnio używałam przy synku. A kupujecie takie gotowe kocyki do fotelika samochodowego? Wydaje się to ciekawą opcją zamiast kurtek
Tak, mam otulacz do fotelika i kombinezony lżejsze takie dresowe jakby żeby właśnie mieć do auta

Kupiłam dwa używane 🤭 zdecydowałam się jednak na Mamas&papas. Go dola jak nowa. Fajnie sie prowadzi. Jak dziecko będzie juz w spacerówce to pomyślę o zakupie dodatkowo jakiegoś lekkiego na szybkie zakupy i krótkie wyjścia.

Cześć Joanna 😊
Piekne imię Matylda 🥰

Co do otulacza to mam otulacz na cieplejsze dni, a na chlodniejsze dedykowany do fotelików śpiworek, tez z dziurkami na pasy.

Jesli chodzi o monitor oddechu, to czytalam wiele opinii i jeski dziecko nie jest wcześniakiem ani nie ma problemów z oddychaniem po porodzie to nie ma potrzeby wydawac na to pieniędzy, tak więcej ja sie wstrzymuje z zakupem.
Jesli będzie potrzeba to ktos kupi, tyle tego jest teraz na rynku.
To prawda z tym monitorem ale dla swojego psychicznego spokoju kupiłam. Stwierdziłam że jak mam się stresować to wolę wydać te pieniądze

reklama
Ja do glutów mam nosibo eco. Dostałam kiedyś w prezencie z konferencji wiec nie będę nic dodatkowego kupować. Z resztą planuje go używać tylko jak naprawdę będzie miał katarek a nie na codzień, bo i tak widziałam że robią

Do góry