W teorii tylko 6 miesięcy, ale rozmawiałam na ten temat z dietetykiem i jeżeli chodzi o warzywa to spokojnie rok mogą leżeć w zamrażarce także pełen luzikMusiałabyś tylko dobrze doczytać jak długo można przechowywać dynie w zamrażarce. Różne produkty mają inne daty przydatności po zamrożeniu.
reklama
Też mi się wydaje że tak będzie lepiej bo jednak tyle mc w zamrażarce to trochę bym się bała takiemu maleństwuDynia po zerwaniu w suchym i chlodnym miejscu moze leżeć kilka miesięcy, wiec moze pozwolic jej leżeć do lutegoi wtedy cos zrobić.
O jaaaa to faktycznie zaszaleli z tymi szczepionkami dobrze że Ci się udało być w tej szczęśliwej 5. Ja przed chwilą też zadzwoniłam do przychodni i bez problemu zapisali mnie na przyszły tydz. To są dwie dawki?Tak bo dopiero od 27 można się zaszczepić. A z refundacją to bardzo zabawna sprawa, ja się szczepilam zaraz po wejściu refundacji i mój lekarz internista nic o tym nie wiedział nawet przy mnie wpisywał w internet w końcu poszedł do zabiegowego i rzeczywiście przychodnia dostała szczepionki... W ilości aż 5 na całą przychodnie byłam 3
JednaO jaaaa to faktycznie zaszaleli z tymi szczepionkami dobrze że Ci się udało być w tej szczęśliwej 5. Ja przed chwilą też zadzwoniłam do przychodni i bez problemu zapisali mnie na przyszły tydz. To są dwie dawki?
Nie wiem czy aktualne pytanie ale ja zrobiłam zamowienie w poniedziałek a dzisiaj dostarczone na jukki.plDziewczyny teraz takie pytanko... Kupujecie może śpiworki do wózka i otulacze do fotelika? Macie jakieś propozycje i sprawdzoną jakość? Znalazłam piękne śpiworki i przymierzam się do zakupu. Nie rodziłam jeszcze zimą i jestem skołowana teraz tymi zakupami. Do wyjścia ze szpitala otulacze jest konieczny tak mi się wydaje.
Kupilam kokon, otulacz do fotelika ktory mozna uzywac rowniez w gondoli, rekawiczki do wozka i koszule nocna do karmienia. Super jakosc i piekne rzeczy
Wy macie rzadsze wizyty. A w UK ostay i scan jest w 20 tyg a później nic. Na moje pytanie u poloznej to jak będziecie wiedzieli ze jest w dobrej pozycji, czy jaki jest duzy powiedzialy ze namacalnie. Rekami to czuja bo maja lata doswiadczenia no mam nadzieje ze krysztalowej kuli nie wyciagnieMoże dlatego że teraz wizyty są jeszcze rzadsze a brzuch rośnie
A dziewczyny orientujecie sie moze jak z kropelkamj na kolki? Czy zaleca sie je podawac od pierwszego dnia czy raczej jak juz wystapia ?
Szykuje sobie wyprawke apteczna z PL i mysle co jeszcze kupic. Mama mi juz kupila Linomag zielony i alantan. Mysle nad Czopkami na goraczke wrazie czego a teraz draze temat kropelek na kolki
Szykuje sobie wyprawke apteczna z PL i mysle co jeszcze kupic. Mama mi juz kupila Linomag zielony i alantan. Mysle nad Czopkami na goraczke wrazie czego a teraz draze temat kropelek na kolki
JoAnnA250694
Fanka BB :)
lepiej profilaktycznie nie dawać, dopiero jak jakieś dolegliwości wystąpiąA dziewczyny orientujecie sie moze jak z kropelkamj na kolki? Czy zaleca sie je podawac od pierwszego dnia czy raczej jak juz wystapia ?
reklama
Dopiero jak się pojawią objawy. Zazwyczaj dopiero około 6 tygodnia. Ale zanim sięgniesz po medykamenty polecam najpierw masaże, noszenie na brzuszku i ćwiczenia uwalniające gazy. Kropelki najlepiej na sam koniec. Trzeba nauczyć mały brzuszek jak sobie samemu radzić ze swoimi jelitamiA dziewczyny orientujecie sie moze jak z kropelkamj na kolki? Czy zaleca sie je podawac od pierwszego dnia czy raczej jak juz wystapia ?