reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Też słyszałam opinie że może samych glutow nie wciągniesz do buzi ale już zarazki tak 🫣 u nas się ten elektryczny nie sprawdził bo miał za slabą moc ale ten zwykły jest ok i pod Dysona też działa tylko trzeba końcówkę przytrzymać bo wypada 🙈 one jednak są dedykowane do zwykłych odkurzaczy ale u nas się sprawdzają z dysonem
Ja widzialam przejsciowki na dysona do katarku ale patrze na allegro to katarek travel jest za 46zl a przejsciowka 45 zl 🤣

reklama
Jest kilka tych rodzajaow katarkow ale chyba wezme ten travel bo ma ta koncowke do ustengo odciagania a ten chyba standard to tylko ma do odkurzacza

nie pamiętam jaki ale jak moja córka leżała w szpitalu 6 lat temu ,mąż kupił mi taki właśnie do ściągania ustami i kurcze niestety ale poszło...
Oj nie strasz bo ja zachawtuje wsYtsko wokol siebie i dziecko w sekunde jak to sie wydarzy. W ciazy zrobiłam sie bardzo wrazliwa na cokolwiek niestosownego w ustach 🤣

Jest kilka tych rodzajaow katarkow ale chyba wezme ten travel bo ma ta koncowke do ustengo odciagania a ten chyba standard to tylko ma do odkurzacza
Ten Ci polecam

Załączniki

• Screenshot_2024-10-30-18-17-46-40_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-10-30-18-17-46-40_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    217 KB · Wyświetleń: 30
O też przeglądałam tą stronę ostatnio 🙂 czyli monitor już wiem jaki 🙂 śpiworek też do mnie bardziej przemawia, bo kołderki średnio używałam przy synku. A kupujecie takie gotowe kocyki do fotelika samochodowego? Wydaje się to ciekawą opcją zamiast kurtek
Tak, mam otulacz do fotelika i kombinezony lżejsze takie dresowe jakby żeby właśnie mieć do auta

Kupiłam dwa używane 🤭 zdecydowałam się jednak na Mamas&papas. Go dola jak nowa. Fajnie sie prowadzi. Jak dziecko będzie juz w spacerówce to pomyślę o zakupie dodatkowo jakiegoś lekkiego na szybkie zakupy i krótkie wyjścia.

Cześć Joanna 😊
Piekne imię Matylda 🥰

Co do otulacza to mam otulacz na cieplejsze dni, a na chlodniejsze dedykowany do fotelików śpiworek, tez z dziurkami na pasy.

Jesli chodzi o monitor oddechu, to czytalam wiele opinii i jeski dziecko nie jest wcześniakiem ani nie ma problemów z oddychaniem po porodzie to nie ma potrzeby wydawac na to pieniędzy, tak więcej ja sie wstrzymuje z zakupem.
Jesli będzie potrzeba to ktos kupi, tyle tego jest teraz na rynku.
To prawda z tym monitorem ale dla swojego psychicznego spokoju kupiłam. Stwierdziłam że jak mam się stresować to wolę wydać te pieniądze

reklama
Ja do glutów mam nosibo eco. Dostałam kiedyś w prezencie z konferencji wiec nie będę nic dodatkowego kupować. Z resztą planuje go używać tylko jak naprawdę będzie miał katarek a nie na codzień, bo i tak widziałam że robią

Do góry