Mówisz że mdlosci się rozkręciły?Dziewczyny jak dawkujecie xonvea? Zgodnie z ulotką?
reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Niestety tak, mąż mi kupił w aptece jeszcze jakieś inne tabletki, bo ta xonvea mega droga, ale jak nie pomoże to niestety będę zmuszona płacić, bo muszę jakoś funkcjonować.. chciałabym wytrwać w pracy do końca styczniaMówisz że mdlosci się rozkręciły?
wikoosia
Tak zgodnie z ulotka przyjuje xonvea. Ja tez pracuje i lece na xonvea a i tak mi sie nie dobrze to nie wiem Co by było bez tych leków chyba bym calymi dniami wymiotowała. Ja planuje wytrwac do konca grudnia w pracy w styczniu licze ze mdlosci troche odpuszcza i bedzie mozna odsapnac.Niestety tak, mąż mi kupił w aptece jeszcze jakieś inne tabletki, bo ta xonvea mega droga, ale jak nie pomoże to niestety będę zmuszona płacić, bo muszę jakoś funkcjonować.. chciałabym wytrwać w pracy do końca stycznia
Współczuję. Mnie mdlosci jakoś nie męczą strasznie, bardziej głową boli a raczej ćmi codziennie.Niestety tak, mąż mi kupił w aptece jeszcze jakieś inne tabletki, bo ta xonvea mega droga, ale jak nie pomoże to niestety będę zmuszona płacić, bo muszę jakoś funkcjonować.. chciałabym wytrwać w pracy do końca stycznia
Devin
Zarodek pojawia się od bety około 10tysCześć dziewczyny....
Bylam dzis na 1 wizycie u ginekologa. Badania krwi ok...
Zaczęła mnie badać. Zrobila usg dopochwowe.
*widoczne echo pecherzyka żóltkowego. Echa zarodka nie uwidoczniono*
Kazala mi przyjechac za 2 tyg bo nie widac zarodka.......
Podlamalam sie.
Czy moze być za szybko?
Ostatnią miesiączkę mialam 17.10.wspolzycie od 28.10-3.11 codziennie. Test pozytywny byl 14.11. Beta aktualnie 6300.
Devin
Ja dwie wieczorem i nawet pomaga, jest git chociaż nieraz po obiedzie mi niedobrze. Ale już nie chce brać 2 rano bo za dużo leków bioręDziewczyny jak dawkujecie xonvea? Zgodnie z ulotką?
Devin
Właśnie czytałam że są smakowe albo do zwykłej wycisnąć sok z cytryny i bedzie bardziej kwaśna. Nigdy nie robiłam, ciekawe jak mi pójdzieJa tam lubię sobie wypić tą glukozę xd biorę zawsze cytrynową. Wiem że są inne smaki ale tam coś jest nie tak w składzie i może zakłamać wynik. Panie w laboratorium robią z taką zimną wodą. Dla mnie taka glukoza byłaby idealnym popiciem wódeczki mimo że nienawidzę pić wódki i nie piję, ale jakoś tak mi się kojarzy. Zebyscie mnie za jakąś patuske nie wzięły XD
Ja idę we wtorek zrobić krzywą. Jedyne co mnie martwi to fakt że muszę się prosić ludzi w kolejce żeby mnie wpuścili bo u nas nie ma numerków a druga sprawa to że laboratorium jest w szpitalu na korytarzu w piwnicy i nie ma tam toalety- w razie czego nie wiem gdzie pobiegnę gdyby mnie zemdliło. A druga sprawa- jak ktoś się słabo czuję to kozetka jest tam gdzie pobierają- jak byłam na krzywej poprzednio to dziewczyna się poczuła słabo i leżała na kozetce a ludzie normalnie obok wchodzili i mieli pobieraną krew
Devin
Ja mam Zamiar od dziś wziąć po jednej, skończy mi się opakowanie i zobaczymy jak się będę czuła. W razie co mam jeszcze receptę na jedną. Moglabym ją brać i do końca ciąży jak się lepiej czuję po niej ale rzeczywiście drogaPowiem Wam, że ja też mocno rozważałam tą xonvea ale po krótkim googlowaniu trafiłam na jakieś forum ovufriend chyba i tam dużo kobiet pisało, że nie były w stanie zejść z tych tabletek praktycznie do końca ciąży
reklama
Aileen31
Ja mam bardzo podobnie, mdłości bardzo delikatne, ale za to zmęczenie i właśnie takie bóle głowy mi się pojawiają.Współczuję. Mnie mdlosci jakoś nie męczą strasznie, bardziej głową boli a raczej ćmi codziennie.
Podziel się: