reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja się śmieję że od czasu zrobienia testu do końca już będzie mi towarzyszył stres 😅 taki los mamy 🫣 najpierw się stresujemy czy wszystko dobrze jeżeli chodzi o zdrowie, potem jak siebie poradzą bez nas w żłobku/ przedszkolu, ciągle choroby itp, potem jak dadzą radę społecznie i edukacyjnie 🙈 a dalej to nie wiem bo starszak ma 9 lat ale na pewno czymś się będę stresowała/ rozkminiala 😆

reklama
Ja mam co 4 tygodnie ale już będę się częściej umawiać bo chyba coraz bardziej się stresuje czy wszystko ok
Niesamowite 😅 ja mam tak że im bliżej terminu tym mniej się stresuje. Bo wiem, że jego szanse na przeżycie są coraz większe, jakby doszło do jakiegoś przedwczesnego incydentu. Polecam sobie coś takiego zakodować w głowie 😅

Niesamowite 😅 ja mam tak że im bliżej terminu tym mniej się stresuje. Bo wiem, że jego szanse na przeżycie są coraz większe, jakby doszło do jakiegoś przedwczesnego incydentu. Polecam sobie coś takiego zakodować w głowie 😅
Ja też tak mam. Teraz w 30 tygodniu jestem chyba najbardziej spokojna. Najgorzej było 20-24 tydzień gdzie czułam już ruchy a dziecko miało bardzo małe szanse na przeżycie gdyby coś.

Ja też tak mam. Teraz w 30 tygodniu jestem chyba najbardziej spokojna. Najgorzej było 20-24 tydzień gdzie czułam już ruchy a dziecko miało bardzo małe szanse na przeżycie gdyby coś.
A to ja w drugim trymestrze jakoś najbardziej spokojna byłam 🙈 W pierwszym się martwiłam o poronienie. A teraz się obawiam o porod przedwczesny. Wiem że szansa na przeżycie jest duża ale chyba stresuje mnie sam fakt zakończenia ciąży. Najwyraźniej jakaś inna jestem 😅

Ja tak samo myślę 😉 wczoraj nawet miałam wieczorem takie myśli , że minął już 30 TC i te szanse są już duże 😊

Oj jak ja bym chciała już 30 tydzień, nie narzekajcie :)
Żeby jakoś zmienić temat chciałam spytać co tam kupujecie? ;)
Zakupy to zawsze weselszy temat, ja mam pierwszego syna i patrząc teraz na zestawy niemowlęce to myślę, że tak mało mu kupiłam 🤣
Czy i jeśli tak to jakie polecacie?
- monitor oddechu
- nianię elektryczną
- laktator
- kokon niemowlęcy
- co lepsze kołderka czy śpiworek?
Nie wiem o co jeszcze zapytać 😁

Oj jak ja bym chciała już 30 tydzień, nie narzekajcie :)
Żeby jakoś zmienić temat chciałam spytać co tam kupujecie? ;)
Zakupy to zawsze weselszy temat, ja mam pierwszego syna i patrząc teraz na zestawy niemowlęce to myślę, że tak mało mu kupiłam 🤣
Czy i jeśli tak to jakie polecacie?
- monitor oddechu
- nianię elektryczną
- laktator
- kokon niemowlęcy
- co lepsze kołderka czy śpiworek?
Nie wiem o co jeszcze zapytać 😁
monitor oddechu myślę że snuza taki też będę kupować, niania z neno, laktator mamcozy a jeśli chodzi o ostatnie to tylko śpiworek nie kołderka

Kokon i rożek mam z bajkowych wnętrz. Teraz są promocje na niektóre modele. Monitoru oddechu nie kupuje a laktatory dostałam nieużywane w spadku po mojej szwagierce firmy Neno. A co do śpiworka to jeszcze nie kupiłam ale mam w planach firmy bibimall 😊 czekam na jakąś promocje

reklama
Do góry