Ja się śmieję że od czasu zrobienia testu do końca już będzie mi towarzyszył stres taki los mamy najpierw się stresujemy czy wszystko dobrze jeżeli chodzi o zdrowie, potem jak siebie poradzą bez nas w żłobku/ przedszkolu, ciągle choroby itp, potem jak dadzą radę społecznie i edukacyjnie a dalej to nie wiem bo starszak ma 9 lat ale na pewno czymś się będę stresowała/ rozkminiala
reklama
Ja mam co 4 tygodnie ale już będę się częściej umawiać bo chyba coraz bardziej się stresuje czy wszystko okCo znaczy, że rzadsze? U mnie cały czas są co 3 tygodnie
Niesamowite ja mam tak że im bliżej terminu tym mniej się stresuje. Bo wiem, że jego szanse na przeżycie są coraz większe, jakby doszło do jakiegoś przedwczesnego incydentu. Polecam sobie coś takiego zakodować w głowieJa mam co 4 tygodnie ale już będę się częściej umawiać bo chyba coraz bardziej się stresuje czy wszystko ok
Ja też tak mam. Teraz w 30 tygodniu jestem chyba najbardziej spokojna. Najgorzej było 20-24 tydzień gdzie czułam już ruchy a dziecko miało bardzo małe szanse na przeżycie gdyby coś.Niesamowite ja mam tak że im bliżej terminu tym mniej się stresuje. Bo wiem, że jego szanse na przeżycie są coraz większe, jakby doszło do jakiegoś przedwczesnego incydentu. Polecam sobie coś takiego zakodować w głowie
A to ja w drugim trymestrze jakoś najbardziej spokojna byłam W pierwszym się martwiłam o poronienie. A teraz się obawiam o porod przedwczesny. Wiem że szansa na przeżycie jest duża ale chyba stresuje mnie sam fakt zakończenia ciąży. Najwyraźniej jakaś inna jestemJa też tak mam. Teraz w 30 tygodniu jestem chyba najbardziej spokojna. Najgorzej było 20-24 tydzień gdzie czułam już ruchy a dziecko miało bardzo małe szanse na przeżycie gdyby coś.
MagdaaaLena
Aktywna w BB
Ja tak samo myślę wczoraj nawet miałam wieczorem takie myśli , że minął już 30 TC i te szanse są już dużeNiesamowite ja mam tak że im bliżej terminu tym mniej się stresuje. Bo wiem, że jego szanse na przeżycie są coraz większe, jakby doszło do jakiegoś przedwczesnego incydentu. Polecam sobie coś takiego zakodować w głowie
Oj jak ja bym chciała już 30 tydzień, nie narzekajcie
Żeby jakoś zmienić temat chciałam spytać co tam kupujecie?
Zakupy to zawsze weselszy temat, ja mam pierwszego syna i patrząc teraz na zestawy niemowlęce to myślę, że tak mało mu kupiłam
Czy i jeśli tak to jakie polecacie?
- monitor oddechu
- nianię elektryczną
- laktator
- kokon niemowlęcy
- co lepsze kołderka czy śpiworek?
Nie wiem o co jeszcze zapytać
Zakupy to zawsze weselszy temat, ja mam pierwszego syna i patrząc teraz na zestawy niemowlęce to myślę, że tak mało mu kupiłam
- monitor oddechu
- nianię elektryczną
- laktator
- kokon niemowlęcy
JoAnnA250694
Fanka BB :)
monitor oddechu myślę że snuza taki też będę kupować, niania z neno, laktator mamcozy a jeśli chodzi o ostatnie to tylko śpiworek nie kołderkaOj jak ja bym chciała już 30 tydzień, nie narzekajcie
- monitor oddechu
- nianię elektryczną
- laktator
- kokon niemowlęcy
Kokon i rożek mam z bajkowych wnętrz. Teraz są promocje na niektóre modele. Monitoru oddechu nie kupuje a laktatory dostałam nieużywane w spadku po mojej szwagierce firmy Neno. A co do śpiworka to jeszcze nie kupiłam ale mam w planach firmy bibimall czekam na jakąś promocje
reklama
Ja mam teraz co 4 tygodnie. Wcześniej miałam częściej.Co znaczy, że rzadsze? U mnie cały czas są co 3 tygodnie