reklama
JoAnnA250694
Fanka BB :)
szczerze to kupiłam używany, skiddou oslo 2w1, gondole używa się pół roku a szczerze te spacerówki z wózków 2w1 nie spełniają moich oczekiwań więc później lubię jakąś fajną spacerówkę. Bardzo dużo spaceruje ze starszą córką ale też jeździmy w teren więc muszę mieć coś lekkiego na wyjazdyDziewczyny a jak zakup wózków? Macie coś na oku? Jakieś polecenia? To moja pierwsza ciąża, wybór ogromny. Nie wiem na co zwrócić uwagę
Tak wgl cześć dziewczyny, nie wiedziałam że wątek otwarty przetrwał może się przedstawię Aśka 30 lat ,to moja 3 ciąża, starsza córka ma 6 lat ,drugą ciążę straciłam i teraz czekam na styczniową Matyldelę
Załączniki
Ja monitor snuza hero, laktator neno ale nie wiem który jeszcze no i śpiworek a nie kołderkę. A kokon zamówiłam z owieczka.com.plOj jak ja bym chciała już 30 tydzień, nie narzekajcie
Żeby jakoś zmienić temat chciałam spytać co tam kupujecie?
Zakupy to zawsze weselszy temat, ja mam pierwszego syna i patrząc teraz na zestawy niemowlęce to myślę, że tak mało mu kupiłam
Czy i jeśli tak to jakie polecacie?
- monitor oddechu
- nianię elektryczną
- laktator
- kokon niemowlęcy
- co lepsze kołderka czy śpiworek?
Nie wiem o co jeszcze zapytać
My kupiliśmy muvvo quick 4.0. Pan w bobolandzie nas przekonał złożony, naszykowany czeka. Lekko się prowadzi, dobrze składaDziewczyny a jak zakup wózków? Macie coś na oku? Jakieś polecenia? To moja pierwsza ciąża, wybór ogromny. Nie wiem na co zwrócić uwagę
We wrześniu opisywałam dosyć mocno na co zwracam uwagę jestem nianią od 10 lat i trochę wózkami pojeździłam. Ja kupiłam britax Romer smile 5z. Jest świetny, na każdy teren, ma głęboki kosz, długą budkę w spacerówce, wygodny hamulec, regulowany długi podnóżek. Jedyny minus to że ciężki. Ale ja mam wózkarnie i do tego drugi wózek na szybkie akcje yoyo.Dziewczyny a jak zakup wózków? Macie coś na oku? Jakieś polecenia? To moja pierwsza ciąża, wybór ogromny. Nie wiem na co zwrócić uwagę
O też przeglądałam tą stronę ostatnio czyli monitor już wiem jaki śpiworek też do mnie bardziej przemawia, bo kołderki średnio używałam przy synku. A kupujecie takie gotowe kocyki do fotelika samochodowego? Wydaje się to ciekawą opcją zamiast kurtekJa monitor snuza hero, laktator neno ale nie wiem który jeszcze no i śpiworek a nie kołderkę. A kokon zamówiłam z owieczka.com.pl
JoAnnA250694
Fanka BB :)
tak, kupiłam takiChodzi mi oczywiście o te otulacze z wyciętymi dziurkami na pasy
Załączniki
Zdecydowanie polecamChodzi mi oczywiście o te otulacze z wyciętymi dziurkami na pasy
reklama
Kupiłam dwa używane zdecydowałam się jednak na Mamas&papas. Go dola jak nowa. Fajnie sie prowadzi. Jak dziecko będzie juz w spacerówce to pomyślę o zakupie dodatkowo jakiegoś lekkiego na szybkie zakupy i krótkie wyjścia.Dziewczyny a jak zakup wózków? Macie coś na oku? Jakieś polecenia? To moja pierwsza ciąża, wybór ogromny. Nie wiem na co zwrócić uwagę
szczerze to kupiłam używany, skiddou oslo 2w1, gondole używa się pół roku a szczerze te spacerówki z wózków 2w1 nie spełniają moich oczekiwań więc później lubię jakąś fajną spacerówkę. Bardzo dużo spaceruje ze starszą córką ale też jeździmy w teren więc muszę mieć coś lekkiego na wyjazdy
Tak wgl cześć dziewczyny, nie wiedziałam że wątek otwarty przetrwał może się przedstawię Aśka 30 lat ,to moja 3 ciąża, starsza córka ma 6 lat ,drugą ciążę straciłam i teraz czekam na styczniową Matyldelę
Cześć Joanna
Piekne imię Matylda
Co do otulacza to mam otulacz na cieplejsze dni, a na chlodniejsze dedykowany do fotelików śpiworek, tez z dziurkami na pasy.
Jesli chodzi o monitor oddechu, to czytalam wiele opinii i jeski dziecko nie jest wcześniakiem ani nie ma problemów z oddychaniem po porodzie to nie ma potrzeby wydawac na to pieniędzy, tak więcej ja sie wstrzymuje z zakupem.
Jesli będzie potrzeba to ktos kupi, tyle tego jest teraz na rynku.