reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ciężko powiedzieć, moim zdaniem mam trochę częstsze skurcze i czasem nacisk na pochwę, ale czy to jest związane ze skracającą się szyjką trudno mi sprecyzować :(
Zatem dbaj o siebie i dużo odpoczywaj ❤️ Moja koleżanka miala podobnie i jak wylezala trochę to sytuacja się znacznie poprawiła.
Może nadrobisz jakies seriale albo książki na które brakowało czasu ☺️

Ja w pierwszej ciąży dawno temu 😁 miałam przypadek skręcającej się szyjki z tego co pamiętam to nie miałam żadnych dolegliwości oprócz delikatnego plamienia. Jakieś leki nie bardzo pomagały i skończyło się szpitalem, ale pobyt nie był długi. Zalecenia leżenie z nogami uniesionymi do góry. I tak też wtedy robiłam, poród się odbył 13 dni przed terminem. Ciąża donoszona a syn ma prawie 16 lat🙂

reklama
Ja w pierwszej ciąży dawno temu 😁 miałam przypadek skręcającej się szyjki z tego co pamiętam to nie miałam żadnych dolegliwości oprócz delikatnego plamienia. Jakieś leki nie bardzo pomagały i skończyło się szpitalem, ale pobyt nie był długi. Zalecenia leżenie z nogami uniesionymi do góry. I tak też wtedy robiłam, poród się odbył 13 dni przed terminem. Ciąża donoszona a syn ma prawie 16 lat🙂
Widzę że mamy podobna syt życiową- jednego syna szkolnego, drugiego przedszkolnego i styczniową córeczkę 💕

Do góry