Ja przez to, że jeździłam wieloma wózkami, różnych marek i modeli w przeciągu 10 lat to wymodelowałam sobie w głowie to co jest dla mnie najważniejszeNie zastanawiałam się, aż tak bardzo nad tym wszystkim , ale to co piszesz to wszystko jest prawdą chociażby z rączką albo z hamulcem. W sandałach kiepsko odblokować więc ręką trzeba było albo butów mi szkoda było to fakt ja sobie jeszcze raz przeczytam opis mojego wózka na spokojnie choć już i tak nic nie zmienię, bo zamówiony został. Zresztą podoba mi się bo taki typowo dla dziewczynki
reklama
Ja się zdecydowałam na venicci upline. Pierwsze moje kryterium wyboru to będę szczera że wygląd ale wózek jest na wypasie ( wg mnie oczywiście ) Składa się jedną ręką co przy 3 dzieci jest mega ważne, spacerówka ma regulowany podnóżek ale też plecki podwyższane. Co do kosza to się nie zgodzę bo nie dość że jest pojemny to otwierany i w wersji upline powiększony. Do tego jesteśmy z mężem wysocy i dostaliśmy do niego adaptery podwyższające gondole dzięki czemu wreszcie mąż będzie miał komfort. I co mniej ważne ale fajnie że jest- wszystkie dodatki czyli adaptery do fotelika, piękna torba, śpiwór, okrycie itp są w cenie. Opinie też ma fajne i używane wózki na olx są niewiele tańsze niż nowe także też myślę, że go dobrze sprzedamy. Zwłaszcza że dbamy o tego typu rzeczy
My mieliśmy bebetto przy chłopakach. Oczywiście starą wersję ale wózek był super. Porządnie wykonany, fajnie się go prowadziło. Także myślę że będziesz zadowolona zwłaszcza że po takim czasie może być tylko lepiej wykonanyNie zastanawiałam się, aż tak bardzo nad tym wszystkim , ale to co piszesz to wszystko jest prawdą chociażby z rączką albo z hamulcem. W sandałach kiepsko odblokować więc ręką trzeba było albo butów mi szkoda było to fakt ja sobie jeszcze raz przeczytam opis mojego wózka na spokojnie choć już i tak nic nie zmienię, bo zamówiony został. Zresztą podoba mi się bo taki typowo dla dziewczynki
Ten mój ma jeszcze takie dodatki których nie brałam pod uwagę czyli przyciski z zapamiętywaniem, czyli wyjmując gondole czy spacerówkę nie potrzebujesz dwóch rąk tylko jedna klikasz najpierw z jednej strony, potem z drugiej i wyjmujesz. Rozpinany dół gondoli, czyli akurat jak się maj zacznie i dziecko będzie więcej czasu na brzuszku spędzać to będę mogła rozpiąć jakby był marudny w wózku żeby zainteresować czymś innym niż moja twarzą ma dodatkową wkładkę w spacerówce czyli jak dziecko już wyrosło z gondoli ale dalej jest malutkie to dziecię ma i tak wygodnie ze względu na tą wkładkę. No i składana gondola na płasko.Nie zastanawiałam się, aż tak bardzo nad tym wszystkim , ale to co piszesz to wszystko jest prawdą chociażby z rączką albo z hamulcem. W sandałach kiepsko odblokować więc ręką trzeba było albo butów mi szkoda było to fakt ja sobie jeszcze raz przeczytam opis mojego wózka na spokojnie choć już i tak nic nie zmienię, bo zamówiony został. Zresztą podoba mi się bo taki typowo dla dziewczynki
Palinka13
Moderator
kolezanka teraz przetestowala momcozy s12pro ktory tez kupilam i jest mega zadowolona bo ciagnie jak ta lala i bardzo jej rozkrecil laktacje wiec ja za muszlowymi- wygodniejszeMusisz też pamiętać, że te bezprzewodowe trochę gorzej ssą. Koleżanka miała taki co można i po kablu i na baterii to odczuwała ogromną różnicę.
A to superkolezanka teraz przetestowala momcozy s12pro ktory tez kupilam i jest mega zadowolona bo ciagnie jak ta lala i bardzo jej rozkrecil laktacje wiec ja za muszlowymi- wygodniejsze
Palinka13
Moderator
A co do wozka to my zdecydowalismy się na Firme Adbor - destello . Nie ukrywam, że wyglad ale tez widzialam jak gosciu na filmiku ktory sprzedaje skladal go jedna reka i ma dobra amortyzacje, ktora mozna zmieniac. Nie znam się na wozkach bo jeszcze nie mialam okazji ale wygladalo to dobrze i czekamy na nasza karoce
MagdaaaLena
Zaangażowana w BB
Ja mam termin na 3 stycznia i też czekam na córeczkę także podobny mamy czasHej dziewczyny, witam się serdecznie! Czekamy wraz ze starszą już córką na siostrę. Oliwka powinna być z nami 5 stycznia
reklama