reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Nie zastanawiałam się, aż tak bardzo nad tym wszystkim , ale to co piszesz to wszystko jest prawdą 😁 chociażby z rączką albo z hamulcem. W sandałach kiepsko odblokować więc ręką trzeba było albo butów mi szkoda było to fakt🤣 ja sobie jeszcze raz przeczytam opis mojego wózka na spokojnie choć już i tak nic nie zmienię, bo zamówiony został. Zresztą podoba mi się bo taki typowo dla dziewczynki ♥️
Ja przez to, że jeździłam wieloma wózkami, różnych marek i modeli w przeciągu 10 lat to wymodelowałam sobie w głowie to co jest dla mnie najważniejsze 😅

reklama
Ja się zdecydowałam na venicci upline. Pierwsze moje kryterium wyboru to będę szczera że wygląd 😉 ale wózek jest na wypasie ( wg mnie oczywiście 🙈 ) Składa się jedną ręką co przy 3 dzieci jest mega ważne, spacerówka ma regulowany podnóżek ale też plecki podwyższane. Co do kosza to się nie zgodzę bo nie dość że jest pojemny to otwierany i w wersji upline powiększony. Do tego jesteśmy z mężem wysocy i dostaliśmy do niego adaptery podwyższające gondole dzięki czemu wreszcie mąż będzie miał komfort. I co mniej ważne ale fajnie że jest- wszystkie dodatki czyli adaptery do fotelika, piękna torba, śpiwór, okrycie itp są w cenie. Opinie też ma fajne i używane wózki na olx są niewiele tańsze niż nowe także też myślę, że go dobrze sprzedamy. Zwłaszcza że dbamy o tego typu rzeczy

Nie zastanawiałam się, aż tak bardzo nad tym wszystkim , ale to co piszesz to wszystko jest prawdą 😁 chociażby z rączką albo z hamulcem. W sandałach kiepsko odblokować więc ręką trzeba było albo butów mi szkoda było to fakt🤣 ja sobie jeszcze raz przeczytam opis mojego wózka na spokojnie choć już i tak nic nie zmienię, bo zamówiony został. Zresztą podoba mi się bo taki typowo dla dziewczynki ♥️
My mieliśmy bebetto przy chłopakach. Oczywiście starą wersję ale wózek był super. Porządnie wykonany, fajnie się go prowadziło. Także myślę że będziesz zadowolona 💕 zwłaszcza że po takim czasie może być tylko lepiej wykonany

Ten mój ma jeszcze takie dodatki których nie brałam pod uwagę czyli przyciski z zapamiętywaniem, czyli wyjmując gondole czy spacerówkę nie potrzebujesz dwóch rąk tylko jedna klikasz najpierw z jednej strony, potem z drugiej i wyjmujesz. Rozpinany dół gondoli, czyli akurat jak się maj zacznie i dziecko będzie więcej czasu na brzuszku spędzać to będę mogła rozpiąć jakby był marudny w wózku żeby zainteresować czymś innym niż moja twarzą 😅 ma dodatkową wkładkę w spacerówce czyli jak dziecko już wyrosło z gondoli ale dalej jest malutkie to dziecię ma i tak wygodnie ze względu na tą wkładkę. No i składana gondola na płasko.

Musisz też pamiętać, że te bezprzewodowe trochę gorzej ssą. Koleżanka miała taki co można i po kablu i na baterii to odczuwała ogromną różnicę.
kolezanka teraz przetestowala momcozy s12pro ktory tez kupilam i jest mega zadowolona bo ciagnie jak ta lala i bardzo jej rozkrecil laktacje :) wiec ja za muszlowymi- wygodniejsze :)

A co do wozka to my zdecydowalismy się na Firme Adbor - destello . Nie ukrywam, że wyglad 😂 ale tez widzialam jak gosciu na filmiku ktory sprzedaje skladal go jedna reka i ma dobra amortyzacje, ktora mozna zmieniac. Nie znam się na wozkach bo jeszcze nie mialam okazji 😂 ale wygladalo to dobrze i czekamy na nasza karoce 😃

reklama
Do góry