reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
reklama
Ja mam 8 stycznia i się trochę boję że będzie grudzień ale byleby szczęśliwie urodzić ❤️ ale wkurzają mnie ludzie, w kółko tylko słyszę że „ooo to może być na święta/ sylwester” 🙄 odpowiadam wtedy ze ja rodzę 6 stycznia czwartego Króla Jakuba 🥰😂
Ja mam termin na 3 stycznia i też tak słyszę, ooo to na święta/ sylwester może być🤔 powiem szczerze , że moje starsze dzieci liczą , że na sylwester już będzie po wszystkim i będziemy w donu🤔 ja za bardzo dużo się nie nastawiam na taki obrót, bo dzieci raczej rodziłam w terminie,vtylko ostatni poród wywołany tydzień przed, ale czułam , że to nie był jeszcze ten czas. Syn nie był gotowy nawet tydzień przed terminem i raczej urodziłby się o czasie. No chyba , że dziewczyny na święta się przepracujemy i coś pójdzie szybciej choć na mnie i to nie działało. Teraz może wiek i kolejna ciąża wpłynie na to , ale się okaże 😁

Do góry