Mój termin chłopiecHej dziewczyny, witam się serdecznie! Czekamy wraz ze starszą już córką na siostrę. Oliwka powinna być z nami 5 stycznia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój termin chłopiecHej dziewczyny, witam się serdecznie! Czekamy wraz ze starszą już córką na siostrę. Oliwka powinna być z nami 5 stycznia
Luty też jest fajnyChyba jedyna mam termin na koniec stycznia. Pocieszam się że chłopków urodziłam kilka dni przed terminem
Oj tam! Dla mnie gorsze jest to że jak moja dzidzia się pospieszy to jest niebezpiecznie blisko grudnia, a to jest gorsze niż lutyHaha wiem ale po kolei będziecie dzieliły się swoim szczęściem a ja będę na końcu
No właśnieMoja siostra jest z 30.12 nie jest zadowolona z daty urodzin ale cóż począć urodziny i sylwester prawie w jednym
Ja mam termin na 3 stycznia i też tak słyszę, ooo to na święta/ sylwester może być powiem szczerze , że moje starsze dzieci liczą , że na sylwester już będzie po wszystkim i będziemy w donu ja za bardzo dużo się nie nastawiam na taki obrót, bo dzieci raczej rodziłam w terminie,vtylko ostatni poród wywołany tydzień przed, ale czułam , że to nie był jeszcze ten czas. Syn nie był gotowy nawet tydzień przed terminem i raczej urodziłby się o czasie. No chyba , że dziewczyny na święta się przepracujemy i coś pójdzie szybciej choć na mnie i to nie działało. Teraz może wiek i kolejna ciąża wpłynie na to , ale się okażeJa mam 8 stycznia i się trochę boję że będzie grudzień ale byleby szczęśliwie urodzić ale wkurzają mnie ludzie, w kółko tylko słyszę że „ooo to może być na święta/ sylwester” odpowiadam wtedy ze ja rodzę 6 stycznia czwartego Króla Jakuba