kiedy masz mieć wyniki? Jak nifty to chyba od razu poznasz płećNo zobaczymy czy prenatalne się potwierdzą i będzie dziewczynka. Póki co czekam na wyniki nifty i lekko się stresuje. Żałuję że robiłam pappe bo niewiele się dowiedziałam ( wynik pośredni ) a tylko niepotrzebny stres
reklama
xaniax
Zaangażowana w BB
Na prenatalnych ginekolog zasugerowała, że coś mocno odstaje w 16tyg inny gin potwierdził chłopca. Mam nadzieje, że tak zostanieNa 31.01
W którym tyg poznalyscie płeć? Czy nadal czekacie? W dwóch pierwszych ciążach wiedziałam już na prenatalnych ( ginekolog był przekonany na 100 procent ) że będą chłopcy a teraz jeszcze czekam chociaż na prenatalnych usłyszałam że będzie na 85 procent dziewczynka ale mam jeszcze nie robić wyprawki
Podobno chłopca łatwiej potwierdzić, bo co odstaje, to już nie opadnieNa prenatalnych ginekolog zasugerowała, że coś mocno odstaje w 16tyg inny gin potwierdził chłopca. Mam nadzieje, że tak zostanie
justsit
Fanka BB :)
to prawda, że łatwiej. Ja coprawda miałam Sanco w 10 tyg robione więc wiedziałam, że będzie dziewczynka ale jednak lekarz mógł mi potwierdzić dziewczynkę dopiero w 17 tygodniu ciążyChyba chłopaków jest łatwiej ,, rozpoznać"
Kimiko
Moderator
poza usg i pappa robiliśmy nifty pro. Teraz nie mogę się doczekać połówkowych po urlopieDziewczyny a czy robiłyście jakieś dodatkowe badania/testy poza genetycznym USG?
Kimiko
Moderator
jak zrobiłaś nifty to będziesz mieć 100% pewności za chwilę. My robiliśmy nifty bez płci, bo chcemy się dowiedzieć na porodówceNa 31.01
W którym tyg poznalyscie płeć? Czy nadal czekacie? W dwóch pierwszych ciążach wiedziałam już na prenatalnych ( ginekolog był przekonany na 100 procent ) że będą chłopcy a teraz jeszcze czekam chociaż na prenatalnych usłyszałam że będzie na 85 procent dziewczynka ale mam jeszcze nie robić wyprawki
paulinaolszak9
Aktywna w BB
Dziewczyny które są mniej więcej na półmetku jak Wasz przyrost wagi? Wybiła mocno w górę czy nie jest najgorzej?
Ja w drugiej ciąży ważę się dużo rzadziej, myślę że teraz mam ok +2,5/3 kg.
reklama
Ja startowałam przed ciążą z dużą wagą i jestem -5 kg Ale mi wolno chudnąćDziewczyny które są mniej więcej na półmetku jak Wasz przyrost wagi? Wybiła mocno w górę czy nie jest najgorzej?