reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
A mój lekarz prowadzący cały czas mi wmawiał że mam chłopca i parę dni temu na połówkowych u innej Pani doktor (robiła 4d) dała mi gwarancje że to dziewczynka😅
Mam zdjęcia i faktycznie nie widać siusiolka, ale pipuszka napuchnięta więc sama bym raczej nie doszła czy to chłopiec czy dziewczynka 💁🏼‍♀️
Jednak staram się wierzyć bardziej Pani Doktor bo jednak robiła 4d
Wooo to niezła zmiana. A co mówili na pierwszych prenatalnych? Jestem ciekawa czy u nas też zostanie dziewczynka czy jednak chłopiec

Powiem Wam, że chyba pierwszy raz w życiu mam już dość lata 😰 zaczynam marzyć o złotej jesieni. To ciepło mnie dobija, jestem bardziej zmęczona i śpiąca. Nie wyobrażam sobie być w takie upały w końcówce ciąży, pierwszy poród miałam w marcu i było idealnie 🙂
Powiem Ci, że ja zdecydowanie lepiej wspominam końcówkę w upalnym lipcu niż teraz początek i środek 😂

Wooo to niezła zmiana. A co mówili na pierwszych prenatalnych? Jestem ciekawa czy u nas też zostanie dziewczynka czy jednak chłopiec
Na pierwszych byłam w 12 tygodniu i podczas gdy mój prowadzący już wtedy mi oznajmił że będzie chłopak, to lekarz w tej samej klinice co teraz robiłam połówkowe mi powiedział, że to jest zwykle zgadywanie, bo na tak wczesnym etapie nic nie widać 🙂

Na pierwszych byłam w 12 tygodniu i podczas gdy mój prowadzący już wtedy mi oznajmił że będzie chłopak, to lekarz w tej samej klinice co teraz robiłam połówkowe mi powiedział, że to jest zwykle zgadywanie, bo na tak wczesnym etapie nic nie widać 🙂
Nie moglam sie zalogować na to konto przez chwilę, ale to moja odpowiedź 😁

reklama
Powiem Wam, że chyba pierwszy raz w życiu mam już dość lata 😰 zaczynam marzyć o złotej jesieni. To ciepło mnie dobija, jestem bardziej zmęczona i śpiąca. Nie wyobrażam sobie być w takie upały w końcówce ciąży, pierwszy poród miałam w marcu i było idealnie 🙂
Ja też wyjątkowo już wyczekuje jesieni a najbardziej zimy bo wiem że jak będzie zima to będzie oznaczać że nasze dzieciaczki pojawią się tuż tuż 😍😍

Do góry