Nie, miałam dwa usg- prywatne i na nfz i żaden lekarz nie wykrył nic złego. Krew mi namieszała, wyszło mi bardzo niskie białko pappa. I przez to wyszło bardzo duże ryzyko dwóch chorób. Nie zdecydowałam się na amniopunkcje, tylko zrobiłam sanco. Pewnie gdyby coś było nie tak w usg to może i zrobiłabym amnio ale skoro usg miałam dobre, to nie chciałam ryzykować. Mam swoje lata, więc pewnie i stąd takie wynikiLekarz zauważył na USG jakieś niepokojące rzeczy dobrze rozumiem?
reklama
paulinaolszak9
Aktywna w BB
Rozumiem, całe szczęście, że było dobre zakończenie tej sytuacjiNie, miałam dwa usg- prywatne i na nfz i żaden lekarz nie wykrył nic złego. Krew mi namieszała, wyszło mi bardzo niskie białko pappa. I przez to wyszło bardzo duże ryzyko dwóch chorób. Nie zdecydowałam się na amniopunkcje, tylko zrobiłam sanco. Pewnie gdyby coś było nie tak w usg to może i zrobiłabym amnio ale skoro usg miałam dobre, to nie chciałam ryzykować. Mam swoje lata, więc pewnie i stąd takie wyniki
Ja właśnie dzisiaj robiłam nifty. Wyniki z pappy nie były najgorsze ale z uwagi na wiek moja gin sugerowała nifty. Także teraz pozostaje mi czekać
Nie, miałam dwa usg- prywatne i na nfz i żaden lekarz nie wykrył nic złego. Krew mi namieszała, wyszło mi bardzo niskie białko pappa. I przez to wyszło bardzo duże ryzyko dwóch chorób. Nie zdecydowałam się na amniopunkcje, tylko zrobiłam sanco. Pewnie gdyby coś było nie tak w usg to może i zrobiłabym amnio ale skoro usg miałam dobre, to nie chciałam ryzykować. Mam swoje lata, więc pewnie i stąd takie wyniki
xaniax
Zaangażowana w BB
No hejHej, dzisiaj dołączyłam do grupy
Jestem aktaulanie w 3 ciąży, w 15 tygodniu.
Czuję się świetnie chyba najlepiej ze wszystkich 3 ciąż
I na kiedy termin?
Na 31.01No hej
I na kiedy termin?
W którym tyg poznalyscie płeć? Czy nadal czekacie? W dwóch pierwszych ciążach wiedziałam już na prenatalnych ( ginekolog był przekonany na 100 procent ) że będą chłopcy a teraz jeszcze czekam chociaż na prenatalnych usłyszałam że będzie na 85 procent dziewczynka ale mam jeszcze nie robić wyprawki
justsit
Fanka BB :)
ja robiłam Sanco przed PAPPA w 10+2 tyg ciąży aby mieć spokojną głowę. Czekamy na zdrową córeczkę termin na 9/01Dziewczyny a czy robiłyście jakieś dodatkowe badania/testy poza genetycznym USG?
Ja jestem 19+3 i nie znam jeszcze płci (raczej na 90% dziewczynka, ale nie ma jeszcze 100%). Z synem wiedziałam już w 11 tygodniu, bo nie dało się pomylić wyrostka płciowego z dziewczęcymNa 31.01
W którym tyg poznalyscie płeć? Czy nadal czekacie? W dwóch pierwszych ciążach wiedziałam już na prenatalnych ( ginekolog był przekonany na 100 procent ) że będą chłopcy a teraz jeszcze czekam chociaż na prenatalnych usłyszałam że będzie na 85 procent dziewczynka ale mam jeszcze nie robić wyprawki
reklama