JoAnnA250694
Fanka BB :)
też mam takie plany na wieczórPrzybijam piątkę, jestem dzisiaj wrakiem człowieka, na szczęście wrzucili kolejne 4 odc Bridgertonow także to dzisiaj wybawienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też mam takie plany na wieczórPrzybijam piątkę, jestem dzisiaj wrakiem człowieka, na szczęście wrzucili kolejne 4 odc Bridgertonow także to dzisiaj wybawienie
tak ja panuje , czekam tylko na wizytę środową u gina . Też się zastanawiam czy nifty czy sanco , czy ten test DNA . A czym sie kierowałaś przy wyborze Sanco ? A nie wybrałaś Nifty ?Ogólnie dziewczyny myślałyście nad badaniami genetycznymi typu Nifty/Sanco? Ja raczej będę się wybierać w przyszłym tygodniu na Sanco. Pomimo tego, że to moja pierwsza ciąża wolę wszystko sprawdzić czy jest w porządku no i też plus taki, że szybko będę pewna płci dziecka
O ja, najgorzej jak oglądacie coś razem i jednego nie ma albo nie ma czasuJa niestety muszę poczekać do jutra bo mąż też jest fanem Bridgertonów (tak, serio ) a dzisiaj wyszedł z kumplami i nie mam serca zacząć bez niego
O dobre pytanie też muszę zakupić. Głównie mnie interesuje instrukcja bobasa bo nawet nie wiem co i jak dziś też koleżanka polecała szkole rodzenia, że też można fajnych rzeczy się dowiedzieć, nie tylko o samym porodzie, ale też jak kapać itp. Muszę poszukać w okolicyMacie do polecenia jakieś fajne książki dot. ciąży i macierzyństwa?
O tak, podpisuję się pod tym! Zaczęłam oglądać Ranczo od tak od początku żeby mieć zabijacza czasu. Jakoś w połowie odcinka przyszedł mąż, przysiadł i też zaczął oglądać i stwierdził że on też chce obejrzeć więc będziemy oglądać razem no i co teraz muszę czekać na niegoO ja, najgorzej jak oglądacie coś razem i jednego nie ma albo nie ma czasu
ja chyba zapiszę się z mężem do szkoły rodzenia w szpitalu, którym jestem zainteresowana, podobnież też bardzo fajnie funkcjonuje z tego co kojarzę to od 21 tyg. przysługuje nam położna środowiskowa, więc też będzie dobrym źródłem wiedzyO dobre pytanie też muszę zakupić. Głównie mnie interesuje instrukcja bobasa bo nawet nie wiem co i jak dziś też koleżanka polecała szkole rodzenia, że też można fajnych rzeczy się dowiedzieć, nie tylko o samym porodzie, ale też jak kapać itp. Muszę poszukać w okolicy
no właśnie jak jest z tą szkołą rodzenia czy to jest na NFZ ? czy prywatnie ?O dobre pytanie też muszę zakupić. Głównie mnie interesuje instrukcja bobasa bo nawet nie wiem co i jak dziś też koleżanka polecała szkole rodzenia, że też można fajnych rzeczy się dowiedzieć, nie tylko o samym porodzie, ale też jak kapać itp. Muszę poszukać w okolicy