reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ja niestety muszę poczekać do jutra bo mąż też jest fanem Bridgertonów (tak, serio 😂) a dzisiaj wyszedł z kumplami i nie mam serca zacząć bez niego 🤣

Ogólnie dziewczyny myślałyście nad badaniami genetycznymi typu Nifty/Sanco? Ja raczej będę się wybierać w przyszłym tygodniu na Sanco. Pomimo tego, że to moja pierwsza ciąża wolę wszystko sprawdzić czy jest w porządku no i też plus taki, że szybko będę pewna płci dziecka 😁
tak ja panuje , czekam tylko na wizytę środową u gina . Też się zastanawiam czy nifty czy sanco , czy ten test DNA . A czym sie kierowałaś przy wyborze Sanco ? A nie wybrałaś Nifty ?

Macie do polecenia jakieś fajne książki dot. ciąży i macierzyństwa? 😊
O dobre pytanie 🙂 też muszę zakupić. Głównie mnie interesuje instrukcja bobasa bo nawet nie wiem co i jak 🙈 dziś też koleżanka polecała szkole rodzenia, że też można fajnych rzeczy się dowiedzieć, nie tylko o samym porodzie, ale też jak kapać itp. Muszę poszukać w okolicy 🙂

O ja, najgorzej jak oglądacie coś razem i jednego nie ma albo nie ma czasu 😂
O tak, podpisuję się pod tym! Zaczęłam oglądać Ranczo od tak od początku żeby mieć zabijacza czasu. Jakoś w połowie odcinka przyszedł mąż, przysiadł i też zaczął oglądać i stwierdził że on też chce obejrzeć więc będziemy oglądać razem 😂 no i co teraz muszę czekać na niego 😂

O dobre pytanie 🙂 też muszę zakupić. Głównie mnie interesuje instrukcja bobasa bo nawet nie wiem co i jak 🙈 dziś też koleżanka polecała szkole rodzenia, że też można fajnych rzeczy się dowiedzieć, nie tylko o samym porodzie, ale też jak kapać itp. Muszę poszukać w okolicy 🙂
ja chyba zapiszę się z mężem do szkoły rodzenia w szpitalu, którym jestem zainteresowana, podobnież też bardzo fajnie funkcjonuje 😊 z tego co kojarzę to od 21 tyg. przysługuje nam położna środowiskowa, więc też będzie dobrym źródłem wiedzy 😃

reklama
no właśnie jak jest z tą szkołą rodzenia czy to jest na NFZ ? czy prywatnie ?
jejku ja też nie wiem nic jak ogarnąć dzieciaka a nawet na tym forum pełno jakichś wątków o których nie mam pojęcia
nie mam pojęcia co kupić żeby było
na pewno przed porodem chcę iść z mężem (mimo że oboje mamy wiedzę jako taką) na kurs pierwszej pomocy dla dziecka - moja siostrzenica jak była mała zachłystnęła się pestką od winogrona na działce - mama z sis miały mega chwile grozy

dla mnie te dziecko i to wszystko to czarna magia najchętniej miałabym już poród i połóg za sobą wypchnąć małego dzieciaka a na drugi dzień odebrać już takiego w wieku 10 lat :D

Do góry