reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
tak, wiesz co ja już polubiłam sobie na instagramie pełno jakichś położonych które wrzucają jakieś rady
no na razie przez te mdłości i ogółem natłok obowiązków służbowych to nie jestem w stanie myśleć o tej ciąży i co dalej
na pewno końcówkę roku mamy aktywną
też nie wiem nie chcę przeginać z ilością ubranek bo i tak ten dzieciak szybko z tego wyrośnie
są takie fajne filmiki na insta jak przegródki układają do komody i tam wkładają rzeczy - chyba z 5 opakowań mokrych chusteczek - ale to musi schodzić :D

też nie wiem nie chcę przeginać z ilością ubranek bo i tak ten dzieciak szybko z tego wyrośnie
są takie fajne filmiki na insta jak przegródki układają do komody i tam wkładają rzeczy - chyba z 5 opakowań mokrych chusteczek - ale to musi schodzić :D
no ja niestety jestem takim typem człowieka, że lubię wszystko już mieć gotowe i cała lista odhaczona i o niczym nie zapomnieć i 10x sprawdzić, więc pewnie kupię wszystkiego za dużo 😃

no ja niestety jestem takim typem człowieka, że lubię wszystko już mieć gotowe i cała lista odhaczona i o niczym nie zapomnieć i 10x sprawdzić, więc pewnie kupię wszystkiego za dużo 😃
No tak ale tych pierwszych ubranek nie kupuj dużo, bo bejbiki szybko rosną. :) popatrzcie w Waszej okolicy, może jest jakiś bank niemowlaka, tam można za drobną opłatą wziąć ubranka. Uwierzcie mi, mój w połowie rzeczy nawet nie zdążył być. :)

No tak ale tych pierwszych ubranek nie kupuj dużo, bo bejbiki szybko rosną. :) popatrzcie w Waszej okolicy, może jest jakiś bank niemowlaka, tam można za drobną opłatą wziąć ubranka. Uwierzcie mi, mój w połowie rzeczy nawet nie zdążył być. :)
właśnie wiem
siostrzenicy kupiłam bluzkę w Smyku to założyła ją po prawie roku chyba z raz :D ale cioci się podobała i kupiłam jej ją zanim się urodziła

reklama
Do góry