reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Cześć. Wasze dzieci zbierają się do raczkowania a moja nawet jeszcze nie odkryła że ma stopy o przewracaniu z pleców na brzuch nie wspomnę. Muszę chyba z nią pogadać;)
U nas nie ma problemu ze spaniem przynajmniej póki co więc tfu tfu oby tak zostało. Jedna pobudka o 5 i do 8:30 spala.

Betina moja się zbiera tylko do jedzenia :p a do przewrotów i raczkowania hohoho daleko... cieszę się, że jeszcze leży tam gdzie ją zostawie. Co prawda czasem w drugą stronę, ale zawsze coś ;)

Moja dzisiaj pieknie spała. Jak usneła 21.15 to pobudka 5.30 i do 8.15. Co nie znaczy że nie zdarzają jej sie odchyły, ostatnio potrafi obudzic sie też koło 1 czy 3 ale zawsze może byc jakaś przyczyna. Ogolnie noce mamy przespane:) Czekam na powtorke przewrotu, dzisiaj jeszcze jej sie nie chciało;)

Betina Boski też olewa stopy. Ba on chyba jeszcze nie wie, że je ma:p za to Raczkować już by chciał i drze się jak opętany jak mu nie Wychodzi [emoji12] [emoji20]

Inis tak jestem w stanie w to Uwierzyć... [emoji12]
d28112e0ac2c32bbc0727af8ae6785fc.jpg

reklama
Do góry