reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Cześć. Wasze dzieci zbierają się do raczkowania a moja nawet jeszcze nie odkryła że ma stopy o przewracaniu z pleców na brzuch nie wspomnę. Muszę chyba z nią pogadać;)
U nas nie ma problemu ze spaniem przynajmniej póki co więc tfu tfu oby tak zostało. Jedna pobudka o 5 i do 8:30 spala.

Betina moja się zbiera tylko do jedzenia :p a do przewrotów i raczkowania hohoho daleko... cieszę się, że jeszcze leży tam gdzie ją zostawie. Co prawda czasem w drugą stronę, ale zawsze coś ;)

Moja dzisiaj pieknie spała. Jak usneła 21.15 to pobudka 5.30 i do 8.15. Co nie znaczy że nie zdarzają jej sie odchyły, ostatnio potrafi obudzic sie też koło 1 czy 3 ale zawsze może byc jakaś przyczyna. Ogolnie noce mamy przespane:) Czekam na powtorke przewrotu, dzisiaj jeszcze jej sie nie chciało;)

Betina Boski też olewa stopy. Ba on chyba jeszcze nie wie, że je ma:p za to Raczkować już by chciał i drze się jak opętany jak mu nie Wychodzi [emoji12] [emoji20]

Inis tak jestem w stanie w to Uwierzyć... [emoji12]
d28112e0ac2c32bbc0727af8ae6785fc.jpg

reklama
Do góry