reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A ja jestem zla na siebie bo krzyknelam na moje dziecko :( juz po prostu ze zmeczenia on non stop cos chce a ja nie mam sily :(
Ilo nie jesteśmy złymi markami, po prostu nasze dzieci to hnb. Tak sobie to tłumaczę. Właśnie robiłam siku z moim dzieckiem na kolanach bo jak go zostawiłam na sekundę to zaczął tak wyc jakby krzywda sie dziala:(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Tusia szacun że udało Ci się zrobić fotkę w tej pozycji ;) ja ciągle poluje żeby udowodnić pewnym niedowiarkom że nie przechwalam się że Michał już w pozycji do raczków ale on tylko zobaczy że mam aparat i już po ptakach leży grzecznie na brzuszku ;)

Wczoraj babcia czyli moja matka była z prezentami widziała tatuaż ale nic nie mówiła jestem w szoku ;)

Moja mała ma teraz faze na wypinanie jezyka i "pierdzenie" buzią:p
Dałam jej dzisiaj wody, nawet wypiła dwa razy po trochu. Połowa na brodzie ale nie gardziła:)

Dziewczyny pytanie mam. Dziś byłam z LEosiem na szczepieniu.pani doktor położyła go na plecach i Zaczęła podciągać za rączki, małemu głowa zostawala odchylona do tylu, nie potrafi jej jeszcze trzymać w jednej linii z tułowiem, a niby powinien. Dostałam skierowanie na rehabilitację w trybie pilnym. Patrzyłam sobie dziś w książce " pierwszy rok życia dziecka" i tam było napisane ze większość dzieci po skończeniu 4 miesiąca nie trzyma tej główki przy podciąganie równo z tułowiem. Jak to jest u Was?

Moja lekarka podciaga przy każdej wizycie i trochę była zmartwiona. Jak byliśmy u neurologa to też podciagala. Wcześniej nie trzymał, teraz trzyma już normalnie, glowa mu nie opada ale zaraz kończy 5 miesięcy. Zresztą on się już sam podciaga o brzegi gondoli o cokolwiek uda się mu złapać..[emoji52]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

No i ja juz nie spie gdzies od godziny, ale i tak super mlody od polnocy do 5 rano spal bez pobudek wiec sukces :)
U nas bylo to sprawdzane, ostatnio jak go brala to siedzial przez chwile :)

reklama
To chyba u mnie ignorują to podciąganie. Powinnam sama upomniec sie o to na wizycie?

A mi dziecko i mnie obudzili mąż z teściem bo im sie pogawedek zachciało z rana!:realmad: Ochrzaniłam bo aż mała płakała ale idziemy dalej spac.

Do góry