reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No i u mnie ciezko ;/ poszlam spac o 21;30 pobudka 4:40 a w miedzyczasie 3 karmienia :O mlody zasnal o 5:30 i pospal do 6:20 i pozniej dopiero drzemka o 8:50 wiec ja nie wiem co Wy robicie ze te Wasze dzieci tak ladnie spia :) Ja to prawie dzien w dzien tak mam.
Moj na brzuch sie nie przekręca ale za stopki elegancko sie juz lapie :D lewa ręka dalej bardziej aktywna :D

Sponsorem Dzisiejszej kawy są kółka od Natibaby ;-) mam w planach ja sprzedać już nawet nie wiem który raz. No i motam Zawsze ten ostatni raz i myślę jaka ona miękka, niemal zeszmacona ;-) a te kolory takie fajne... No i pierwsze kółka starszaka. I kolory tatowe i on też lubi w niej nosić... I tyle wspomnień ;-) i już wiem, że nie sprzedam :p
Pytanie brzmi: znacie jakiegoś dobrego terapeutę?

Beti chętnie sprzedam ;-) a nie może jednak nie ;-)

Karolaska u mnie to tak nie Działa ;-) ja od czasu tych pierwszych kupiłam trzy inne kółka. No i mam trzy kółka [emoji12] [emoji12]
Szczerze to ja bym mogla nie mieć długiej, ale bez kółek sobie życia nie wyobrażam ;-)

Tusiaczek pokaż się z tymi kółkami ;) naszym sponsorem też jest nati
f551dd2b5ff0eae282e2fe6a125471a0.jpg

Wysłane z mojego Lenovo A7600-H przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry