reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Nie mogę tego czytać, odkąd urodzilam jestem bardzo wrazliwa na krzywdę wyrządzoną dzieciom. Z chęcią bym to gdzieś zgłosiła albo jej strzeliła w tył głowy na odmulenie. Bez odbioru.

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Wiem ze to jest straszne bo mi jest smutno jak na to patrze nie wiem jak mam jej pomoc ja 2 dzieci stracilam ale z rafalkiem jaak cos sie dzieje mam panike jak nawet za bardzo placzze zla kupa cowkolwiek dzwonie do lekarza poloznej pytam co jest , zlecil jej badania ale powiedzial ze w normie sa , drugi lekarz prywatny do ktorego tez chodzi kazal obserwowac lekarz prowadzacy kazal dawac jej co 2 h jesc ale ona nie chce . chce jej pomoc ale nie wiem jak ona slucha sie babci i mamy doroosla kobieta... :-O

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie sie zastaniawiam jak i namawiam ja do tego szpitalla tam jej badania zrobia . jutro jeszcze z nia pogadam . z baadan co mu mowila to ma bakterie w moczu nie wyleczone po porodzie w szpitalu

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Inis czekam na indio ultramarine, chciałam spróbować legendy indiacza przez lato ;)

Betiboop też nie wiem czemu takie drogie, ale śmieje się ze Zosia dostała najdłuższego kurzołapa, zwykły miś ino trochę piszczy i szelesci za 90 zł... Czasem go trąci ale jednak pluszakow to i po Marysi mamy od groma a to jeszcze taki bezproduktywny ;) ale jak mówią, darowanemu koniowi...

Niuniolek mam znajomych z synkiem miesiąc starszym od mojej Marysi, podobna historia, żywil się powietrzem... Na roczek ważył 8 kg, nic nie chciał jeść , w tej chwili ma 3,5 roku, kilka pobytów w szpitalu w celu postawienia diagnozy i mimo serii badań dalej nie znają przyczyny, je ledwo co. Na 1,5 roku robili mu mleko w butelce to miał na cały dzień, więcej jeść nie chciał :s

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Niuniolek, na siłe zaciągnij koleżanke do szpitala czy lekarza, jak rodzina jest przeciwna to może pod ich nieobecność...masakra jakaś. Jak mała ma bakterie w moczu to płacze bo napewno ją boli przy sikaniu, może ma jakieś pleśniawki, albo zwyczajnie podrażnione gardło od płaczu i chce, a nie może jeść bo boli przy połykaniu...

Vivienne indio koniecznie pokaż :)

Maja aż mi ślinka pociekła, a nie idą mi zęby :p

U nas mały sukces, mała zasnęła w wózku na spacerze i w końcu mogę klapnąć na ławkę ;) aaa no i wczoraj przed kąpielą wodę piła. Na boczki obraca się częściej, ale na brzuch czy plecy to dalej skupana nie chce...

Dzień dobry. Boski od wczoraj trenuje pozycję czworaczą i całkiem ładnie mu idzie. Nie wie jeszcze co z tym fantem zrobić więc ląduje na twarzy [emoji12]

Niuniolek co do koleżanki to sobie możemy pogadać, ale takie diagnozowanie przez internet. Nic nikomu nie da.

Mój z brzucha na plecy to hop i już przy tym gdzieś zawsze się musi uderzyć, a z pleców na brzuch to powolutku dźwiga tą główkę czasem mam ochotę mu pomóc hehe bo widzę jak się męczy ale daje radę. Ale to musi mieć naprawdę dobry dzień i ochotę na takie wygibasy.

Jest dopiero 10 a ja juz jestem zmęczona..[emoji47]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry