Prawdopodobnie dostałam ale nie dają o sobie znaków bólowych narazie więc nic nie muszę stosować.Dziewczyny, czy któraś z was w gratisie przy porodzie otrzymała hemoroidy? Co wam pomogło? Bo tu dostałam czopki ale zero ulgi. Może macie coś sprawdzonego?
reklama
Dziewczyny, czy Wy też tak macie, ze jak Wasz dzidzius płacze to doslownie Was wszystko boli? Jak maly ma bole brzuszka i płacze to ja jestem cala spieta i się straszliwie mecze.
Ogólnie ten polog jest gorszy niż najgorsza końcówka ciazy

Ogólnie ten polog jest gorszy niż najgorsza końcówka ciazy

Ja nie mam, ale czuję dyskomfort jak widzę jak się biedulek męczy. Jutro pobieranie krwi i moczu i kał do badania. Zobaczymy co wyjdzieDziewczyny, czy Wy też tak macie, ze jak Wasz dzidzius płacze to doslownie Was wszystko boli? Jak maly ma bole brzuszka i płacze to ja jestem cala spieta i się straszliwie mecze.
Ogólnie ten polog jest gorszy niż najgorsza końcówka ciazy![]()
Ale dalej Ci wymiotuje?Ja nie mam, ale czuję dyskomfort jak widzę jak się biedulek męczy. Jutro pobieranie krwi i moczu i kał do badania. Zobaczymy co wyjdzie
Mam nadzieję, że wyniki będą ok, a sytuacja jest przejściowa

Na chwilę się uspokoiło i dzisiaj znowu zwymiotował. Już wiem kiedy to będzie bo zaczyna mieć torsje najpierw. Niestety doszły teraz problemy z robieniem kupki. Wychodzą normalne, ale bardzo rzadko i do tego ile go to wysiłku kosztuje... Dziesięć minut jęków i stęków conajmniej... Dobrze jak się skończy kupą, ale nie raz jest tak że się męczy i padnie spać z wycieńczeniaAle dalej Ci wymiotuje?
Mam nadzieję, że wyniki będą ok, a sytuacja jest przejściowadaj znać, jak już coś będziesz wiedziała.
justsit
Fanka BB :)
Tak jestDziewczyny, czy Wy też tak macie, ze jak Wasz dzidzius płacze to doslownie Was wszystko boli? Jak maly ma bole brzuszka i płacze to ja jestem cala spieta i się straszliwie mecze.
Ogólnie ten polog jest gorszy niż najgorsza końcówka ciazy![]()
Ja w 37+1 szyjka 3cm zamknięta a w 37+5 wody odeszły sameHej! przyszłam z lutowych mam, żeby podpytać bardziej doświadczone koleżanki
Mamusie, które już maja dzieciaczki. Pierwszy poród w którym tyg się rozpoczął i jaka płeć? Słyszałam, że pierwszy poród to raczej przeciągnięty jest… jestem 38 tyg i się zastanawiam na co się nastawiać. U mnie wszystko pozamykane na razie…

My mieliśmy 2 tygodnie po porodzie i nie żałujęDziewczyny z innej beczki, miałyście/planujecie mieć sesje noworodkowa? Ja planowałam mieć ale coś czuję że może być problem z czasem bo mam termin na 09.02a dzidzia nadal w brzuchu. Co prawda moja fotograf mówi że ogarniemy coś później ale ona ma takie terminy że raczej tego nie widzę a nie chce prosto ze szpitala iść na sesję
![]()
U nas wczoraj 6 tygodni a pod koniec zeszłego tygodnia waga 5640gDziewczyny, a jakby Waszych dzieci waga się prezentuje?

reklama
Wyszedł 2 tyg temu kupiłam masc i drugiego dnia już poprawa i już nie maDziewczyny, czy któraś z was w gratisie przy porodzie otrzymała hemoroidy? Co wam pomogło? Bo tu dostałam czopki ale zero ulgi. Może macie coś sprawdzonego?