reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems znam to mój każ tez potrafi mordę wydrzec niewiadoma o co tak jak w zeszłym tyg co te czujniki nam ukradli mordę darł na mnie ze on wie kto to ze idzie na****c sąsiadowi itp i jak ja do niego ze na spokojnie ze na policję sie zadzwoni bo jak będzie wojował to zaraz albo nam chatę podpala albo niewiadomo co a ja nie mam siły ani nerwów na to to darł ten pysk z dwie godziny a potem i tak zrobił jak mówiłam.. Furiat i tyle i niestety tak jest ze ta najbliższa osoba jest często ta która obrywa zupełnie niechcący bo wkurZyl go pewnie kto inny a tobie sie dostało..

reklama
Ja zdaje sobie sprawe ze to z bezsilności, zreszta kazdy kto uzywa jakiekolwiek przemocy słownej czy nie daj boze fizycznej robi to bo słaby jest - ja rozumiem ze on był 100 km od domu i nie mogl zrobic nic w danym momencie i cała zlosc za to przelał na mnie jak wrocil ale wystarczyło mi napisac albo zadzoenic i pwiedziec spokojnie ze mam sie nie martwic ze jsk wroci to podjedzie i poszuka w domu i na pewno sie znajdzie - zamiast trgo ani razu sie nie odezwał do mnie a jak wrocil to jak wchodziłam koło ciężarówek od portów to po polsku sie wydarł ze jestem niemormanla ze testy wchodzę ( ot troskę wykazał ) i oczywiscie nikt nie rozumie ale kazdy wie ze o sałatce nie rozmawiamy na obiad ....

Cos strasznego jak mozna az tak celowo kogos doprowadzić so histerii - az dizecko mi sie rusza cały cały tak tr nerwy na niego tez wpływają

Ja to nawet bym sie pożaliła mamie a mi wstyd az bo co ja jej powiem ? Jak ona w amoku kłótni z ojcem co najwyzej cholera powie ....

Emenems mój nie drze się ale potrafi dopiec słowami mówionymi z zimnym spokojem. To chyba jeszcze gorsze... I prawdą jest, że nikt mnie tak nie potrafi wkurwić jak on.

Pamiętaj jednak, że teraz twoje nerwy to też nerwy twojego dziecka. Spróbuj się wyciszyć. A staremu dsj do zrozumienia, że przegial pałe. Niech się trochę pomęczy i postara o Twoje wybaczenie.

Emenems mój nie drze się ale potrafi dopiec słowami mówionymi z zimnym spokojem. To chyba jeszcze gorsze... I prawdą jest, że nikt mnie tak nie potrafi wkurwić jak on.

Pamiętaj jednak, że teraz twoje nerwy to też nerwy twojego dziecka. Spróbuj się wyciszyć. A staremu dsj do zrozumienia, że przegial pałe. Niech się trochę pomęczy i postara o Twoje wybaczenie.

Wlasnie czemu on nie moze tego skumać ?? Ze nawet wiedząc ze przesadzam z ta panika o ta karte - spoko, ale dokłada mi ? Jaki jest w tym cel? Ehhhh

reklama
Do góry