reklama
aktina
Fanka BB :)
mligocka
No wiec co do brzucha to położna obmacała mowi ze wszystko odpowiednie i na swoim miejscu - kazała zmienic ustawinia krzesła w pracy zeby nie było ucisku na brzuch i suzo spacerować i częste przerwy oddechowe robic zeby rozluźnić miesnie brzucha - bóle miesiaczkowe sa niegroźne poki nie ma skurczy i nie ma rano.
Oczywiscie kazała dzownic zawsze jak cos wyda mi sie podejrzane.
Co do ciśnienia to zmienirzyla i mowi ze rzeczywiscie niskie i ze jak dalej tak bede to na ekg wyślą ale mowi ze lepeiej niskie niz wysokie.
Stefan pływa i slychac serduszko i ruchy na rym uszczu krótkofalówka
Bóle miesiączkowe to nic innego jak właśnie skurcze macicy. Miewałam takie bóle i miałam zleconą na 2 tyg, 2 x dz Nospe.
monii88
dziewczyny tak patrze w necie na wózki wybór jest,ceny tez ale niemam pojęcia jakie sa w miare oki i lekkie,wygodne w prowadzeniu,wiem ze kiedyś pisałyście na ten temat może ktoś jakiś polecić zebym mogła go obejrzeć?:-)
Bubcia501
dziewczyny tak patrze w necie na wózki wybór jest,ceny tez ale niemam pojęcia jakie sa w miare oki i lekkie,wygodne w prowadzeniu,wiem ze kiedyś pisałyście na ten temat może ktoś jakiś polecić zebym mogła go obejrzeć?:-)
Ja chcę wózek z dużymi kołami żeby dobrze się prowadził ( szczególnie zimą jak śnieg będzie)
Bóle miesiączkowe to nic innego jak właśnie skurcze macicy. Miewałam takie bóle i miałam zleconą na 2 tyg, 2 x dz Nospe.
Wiesz co u mnie bóle miesiaczkowe s skurcze podczas boli miesiączkowych to co innego na to rozróżniam - cmienie i bóle skurczowe wiec luz. Skoro wszystko na miejscu jie bede brac zadnych lekow i dopóki bol nie jest całodobowy tylko jak sie zmęcze troche
Ja mam dzisiaj mega dola, mała cala noc kopała a ja jakos nic nie czulam tylko chcialam spac. Nie wiem czy mam instynkt macierzynski a jak nie?
Hahahahha masz masz to specjalna nitka miedzy toba s dzieckiem i nie patrz jaka inni maja bo każda jest jedyna i wyjątkowa i rożnie sie objawia
reklama
Bubcia501
Hahahahha masz masz to specjalna nitka miedzy toba s dzieckiem i nie patrz jaka inni maja bo każda jest jedyna i wyjątkowa i rożnie sie objawia
Dokładnie ja zawsze myślałam że bycie w ciąży to takie cudowne uczucie, że ma się dzidziusia w brzuszku a powiem szczerze że ja w ogóle nie czuje się w ciąży więc ciężko mi stworzyć jakąś więź z dzieckiem bo nawet nie mogę sobie uświadomić ze ja dzidziusia w brzuszku mam