reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

innabajka - nie miałam jeszcze tej przyjemnosci :D

Emenems - pewnie to z nerwów, ale nie wiem bo nie bolało mnie tak .. w ogóle przez ostatnie 4 lata z mirena nie miałam bóli miesiączkowych wiec nawet nie pamietam co to za ból :) Karta sie znalazła ?

Czekam na meza bo ma kluczyki przy sobie zaraz powinien byc ....
Moze nerwy, probuje sie uspokoić sle wiecie ... Zamiast zrobic kopie ważnych dokumentow to wszystko inne mam- rachunki. Zeszłego roku a po teczce ani śladu

reklama
Hello :) wracam do żywych, przez dobę nie mieliśmy prądu, bosze jaki ból jak nie można załączyć wiatraka a taki upał i w chacie i na placu :(

Emenems a znalazłaś juz dokumenty ???

Juti77,jak dobrze pamiętam, dobrze że z siostrą stało się teraz a nie jak była by po ślubie :) wiem ciężko jest, sama to przechodziłam ponad 5 lat temu, nie potrafiłam spać przez miesiąc, przyjaciółka cały czas była przy mnie, pochorowalam się :( poprostu masakra
Jedyne co mogę powiedzieć CZAS LECZY RANY :) i dobrze że ma taką siostrę jak ty :) ;)

Ach i witam nową koleżankę :)

A resztę zapomniałem co miałam napisać :(

Hello :) wracam do żywych, przez dobę nie mieliśmy prądu, bosze jaki ból jak nie można załączyć wiatraka a taki upał i w chacie i na placu :(

Emenems a znalazłaś juz dokumenty ???

Juti77,jak dobrze pamiętam, dobrze że z siostrą stało się teraz a nie jak była by po ślubie :) wiem ciężko jest, sama to przechodziłam ponad 5 lat temu, nie potrafiłam spać przez miesiąc, przyjaciółka cały czas była przy mnie, pochorowalam się :( poprostu masakra
Jedyne co mogę powiedzieć CZAS LECZY RANY :) i dobrze że ma taką siostrę jak ty :) ;)

Ach i witam nową koleżankę :)

A resztę zapomniałem co miałam napisać :(

To ja bym padła z głodu bo ja nie mam gazu w domu masakra :D a to takie zapowiedziane wyłączenie?

Niestety u meza wcsmpxhodzie nie ma - mama przetrząsa dom od rana ... Nigdzie nie ma / no przeciez w lipcu nikt w koninku nie spalił ....

Niestety u meza wcsmpxhodzie nie ma - mama przetrząsa dom od rana ... Nigdzie nie ma / no przeciez w lipcu nikt w koninku nie spalił ....

Emilia a zobacz torebki ja sie sama łapie na tym ze w jakiejś zawsze sie dokumenty znajda - wiec torebki regał miedzy książkami bo tam żaden kładę albo wsród innych zupełnie niespodziewanych dokumentów jak np doki od mieszkania ostatnio znalazłam moja grupę krwi :/

Moze wsunela sie pod cos, albo miedzy cos? Ja mam od lekarza taka teczke plastikowa wiec jest dosyc spora i rzuca sie w oczy. A meza corka, moze spakowala przez przypadek, ale to juz by wiedziala na pewno o tym... kurcze sama nuz nie wiem co poradzic, diabel ogonem nakryl, na pewno sie znajdzie, ale ile nerwow przy tym. Ja tak zgubilam czesc domumentow do slubu, a raczej noe zgubilam tylko tak skutecznie schowalam, szukalam codziennie przez miesiac az w koncu musialam sie nachodzic naprosic zaplacic zeby wyrobili mi nowe i jak wyrobilam to za dwa dni pojawily sie z nikad stare zgubione...

Emenems co do bólu jak na miesiączke ja mam takie co jakiś czas i chyba to macica się rozciąga
dokumenty się na pewno znajda,chociaz ja robiłam ostatnio porzadki i znalazłam grupe krwi i schowałam do teczki bo wiedziałam ze będzie mi potrzebna a teraz jak potrzebuje to wsiakła mi i w piątek będę robic na nowo;-/ a jak zrobie to się znajdzie bo zawsze tak jest
Niewyspałam się dziś i plecy mnie bolą:-(

reklama
To ja bym padła z głodu bo ja nie mam gazu w domu masakra :D a to takie zapowiedziane wyłączenie?

Właśnie ze nie zapowiedziane, przyszła burza w pon o godz 18, zabrała prąd i o 19 poszła sobie ale już nie oddala tego co zabrała :( dopiero wczoraj o 15 włączyli :( my mamy butle gazową bo tu inaczej się nie da, chyba że bym musiała ognisko rozpalić na środku ogrodu, ale to było by samobójstwo, bo trawa spalona :(

Do góry