reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

innabajka - nie miałam jeszcze tej przyjemnosci :D

Emenems - pewnie to z nerwów, ale nie wiem bo nie bolało mnie tak .. w ogóle przez ostatnie 4 lata z mirena nie miałam bóli miesiączkowych wiec nawet nie pamietam co to za ból :) Karta sie znalazła ?

Czekam na meza bo ma kluczyki przy sobie zaraz powinien byc ....
Moze nerwy, probuje sie uspokoić sle wiecie ... Zamiast zrobic kopie ważnych dokumentow to wszystko inne mam- rachunki. Zeszłego roku a po teczce ani śladu

reklama
Hello :) wracam do żywych, przez dobę nie mieliśmy prądu, bosze jaki ból jak nie można załączyć wiatraka a taki upał i w chacie i na placu :(

Emenems a znalazłaś juz dokumenty ???

Juti77,jak dobrze pamiętam, dobrze że z siostrą stało się teraz a nie jak była by po ślubie :) wiem ciężko jest, sama to przechodziłam ponad 5 lat temu, nie potrafiłam spać przez miesiąc, przyjaciółka cały czas była przy mnie, pochorowalam się :( poprostu masakra
Jedyne co mogę powiedzieć CZAS LECZY RANY :) i dobrze że ma taką siostrę jak ty :) ;)

Ach i witam nową koleżankę :)

A resztę zapomniałem co miałam napisać :(

Hello :) wracam do żywych, przez dobę nie mieliśmy prądu, bosze jaki ból jak nie można załączyć wiatraka a taki upał i w chacie i na placu :(

Emenems a znalazłaś juz dokumenty ???

Juti77,jak dobrze pamiętam, dobrze że z siostrą stało się teraz a nie jak była by po ślubie :) wiem ciężko jest, sama to przechodziłam ponad 5 lat temu, nie potrafiłam spać przez miesiąc, przyjaciółka cały czas była przy mnie, pochorowalam się :( poprostu masakra
Jedyne co mogę powiedzieć CZAS LECZY RANY :) i dobrze że ma taką siostrę jak ty :) ;)

Ach i witam nową koleżankę :)

A resztę zapomniałem co miałam napisać :(

To ja bym padła z głodu bo ja nie mam gazu w domu masakra :D a to takie zapowiedziane wyłączenie?

Niestety u meza wcsmpxhodzie nie ma - mama przetrząsa dom od rana ... Nigdzie nie ma / no przeciez w lipcu nikt w koninku nie spalił ....

Niestety u meza wcsmpxhodzie nie ma - mama przetrząsa dom od rana ... Nigdzie nie ma / no przeciez w lipcu nikt w koninku nie spalił ....

Emilia a zobacz torebki ja sie sama łapie na tym ze w jakiejś zawsze sie dokumenty znajda - wiec torebki regał miedzy książkami bo tam żaden kładę albo wsród innych zupełnie niespodziewanych dokumentów jak np doki od mieszkania ostatnio znalazłam moja grupę krwi :/

Moze wsunela sie pod cos, albo miedzy cos? Ja mam od lekarza taka teczke plastikowa wiec jest dosyc spora i rzuca sie w oczy. A meza corka, moze spakowala przez przypadek, ale to juz by wiedziala na pewno o tym... kurcze sama nuz nie wiem co poradzic, diabel ogonem nakryl, na pewno sie znajdzie, ale ile nerwow przy tym. Ja tak zgubilam czesc domumentow do slubu, a raczej noe zgubilam tylko tak skutecznie schowalam, szukalam codziennie przez miesiac az w koncu musialam sie nachodzic naprosic zaplacic zeby wyrobili mi nowe i jak wyrobilam to za dwa dni pojawily sie z nikad stare zgubione...

Emenems co do bólu jak na miesiączke ja mam takie co jakiś czas i chyba to macica się rozciąga
dokumenty się na pewno znajda,chociaz ja robiłam ostatnio porzadki i znalazłam grupe krwi i schowałam do teczki bo wiedziałam ze będzie mi potrzebna a teraz jak potrzebuje to wsiakła mi i w piątek będę robic na nowo;-/ a jak zrobie to się znajdzie bo zawsze tak jest
Niewyspałam się dziś i plecy mnie bolą:-(

reklama
To ja bym padła z głodu bo ja nie mam gazu w domu masakra :D a to takie zapowiedziane wyłączenie?

Właśnie ze nie zapowiedziane, przyszła burza w pon o godz 18, zabrała prąd i o 19 poszła sobie ale już nie oddala tego co zabrała :( dopiero wczoraj o 15 włączyli :( my mamy butle gazową bo tu inaczej się nie da, chyba że bym musiała ognisko rozpalić na środku ogrodu, ale to było by samobójstwo, bo trawa spalona :(

Do góry