reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems znam to mój każ tez potrafi mordę wydrzec niewiadoma o co tak jak w zeszłym tyg co te czujniki nam ukradli mordę darł na mnie ze on wie kto to ze idzie na****c sąsiadowi itp i jak ja do niego ze na spokojnie ze na policję sie zadzwoni bo jak będzie wojował to zaraz albo nam chatę podpala albo niewiadomo co a ja nie mam siły ani nerwów na to to darł ten pysk z dwie godziny a potem i tak zrobił jak mówiłam.. Furiat i tyle i niestety tak jest ze ta najbliższa osoba jest często ta która obrywa zupełnie niechcący bo wkurZyl go pewnie kto inny a tobie sie dostało..

reklama
Ja zdaje sobie sprawe ze to z bezsilności, zreszta kazdy kto uzywa jakiekolwiek przemocy słownej czy nie daj boze fizycznej robi to bo słaby jest - ja rozumiem ze on był 100 km od domu i nie mogl zrobic nic w danym momencie i cała zlosc za to przelał na mnie jak wrocil ale wystarczyło mi napisac albo zadzoenic i pwiedziec spokojnie ze mam sie nie martwic ze jsk wroci to podjedzie i poszuka w domu i na pewno sie znajdzie - zamiast trgo ani razu sie nie odezwał do mnie a jak wrocil to jak wchodziłam koło ciężarówek od portów to po polsku sie wydarł ze jestem niemormanla ze testy wchodzę ( ot troskę wykazał ) i oczywiscie nikt nie rozumie ale kazdy wie ze o sałatce nie rozmawiamy na obiad ....

Cos strasznego jak mozna az tak celowo kogos doprowadzić so histerii - az dizecko mi sie rusza cały cały tak tr nerwy na niego tez wpływają

Ja to nawet bym sie pożaliła mamie a mi wstyd az bo co ja jej powiem ? Jak ona w amoku kłótni z ojcem co najwyzej cholera powie ....

Emenems mój nie drze się ale potrafi dopiec słowami mówionymi z zimnym spokojem. To chyba jeszcze gorsze... I prawdą jest, że nikt mnie tak nie potrafi wkurwić jak on.

Pamiętaj jednak, że teraz twoje nerwy to też nerwy twojego dziecka. Spróbuj się wyciszyć. A staremu dsj do zrozumienia, że przegial pałe. Niech się trochę pomęczy i postara o Twoje wybaczenie.

Emenems mój nie drze się ale potrafi dopiec słowami mówionymi z zimnym spokojem. To chyba jeszcze gorsze... I prawdą jest, że nikt mnie tak nie potrafi wkurwić jak on.

Pamiętaj jednak, że teraz twoje nerwy to też nerwy twojego dziecka. Spróbuj się wyciszyć. A staremu dsj do zrozumienia, że przegial pałe. Niech się trochę pomęczy i postara o Twoje wybaczenie.

Wlasnie czemu on nie moze tego skumać ?? Ze nawet wiedząc ze przesadzam z ta panika o ta karte - spoko, ale dokłada mi ? Jaki jest w tym cel? Ehhhh

reklama
Do góry