Ile kosztuje taki agregat? ?? On jest chyba na ropę czy coś ???Dlatego my zaopatrzylismy sie w agregat ale odkad go mamy to pradu niema max kilkanascie min
reklama
Emenems- i jak znalazła się? Ból może ze stresu, bo mnie czasem coś ze stresu pobolewa
Kurka ja mam całą kartę ciąży zdezelowaną, bo na wakacjach przyciełąm torebką i jest podarta (jak nadgryziona) i pomięta. Aż wstyd do lekarza iść
Mi właśnie małe szaleje Zjadłam borówki i maliny z jogurtem, zagryzłam czekoladą i się obudziło
Odebrałam dzisiaj Młodej dowód- szybciutko się uwinęli, w 2 tyg, więc będziemy mogli do Czech skoczyć
A jutro idę na badanie krwi, ciekawe co mi tam wyjdzie.
Aha a gardło przechodzi (uffff odpukać). Wzięłam wczoraj dwie te pastylki *spam* gardło, płukałam wczoraj wieczrem i dzisiaj rano wodą z solą i jest lepiej. Mam nadzieję, przejdzie, będe płukać jeszcze kilka dni tak, co by zabić choróbsko.
Kurka ja mam całą kartę ciąży zdezelowaną, bo na wakacjach przyciełąm torebką i jest podarta (jak nadgryziona) i pomięta. Aż wstyd do lekarza iść
Mi właśnie małe szaleje Zjadłam borówki i maliny z jogurtem, zagryzłam czekoladą i się obudziło
Odebrałam dzisiaj Młodej dowód- szybciutko się uwinęli, w 2 tyg, więc będziemy mogli do Czech skoczyć
A jutro idę na badanie krwi, ciekawe co mi tam wyjdzie.
Aha a gardło przechodzi (uffff odpukać). Wzięłam wczoraj dwie te pastylki *spam* gardło, płukałam wczoraj wieczrem i dzisiaj rano wodą z solą i jest lepiej. Mam nadzieję, przejdzie, będe płukać jeszcze kilka dni tak, co by zabić choróbsko.
Teczka się znalazła jak pisała green, podczas przesuwania komody wślizgnęla sie pod, spadła za szuflade - ale dziewczyny.... Przeszłam taka awanturę z mezem ze grozi rozwodem ....
Cały dzien nie odzywal sie nawet raz nie spróbował napisac zeby spokojnie ze wroci z trasy to poszuka - nic, jedyne co to wydarł ryja na mnie przy wszystkich ze wchodzę od portów na hale a mam drzeiami to poprosiłam mamę i mama znalazła pod szafka s potem odebralam teelfon od meza z takimi bluzgami ze sie rozliczyłam - wywnioskowałam ze ryja darł o to zr mama sprawdzała w szufladach i on sobie nie życzy ... No ja *******e ***** Mac no ... Moja mama nic nie tknie jak jej nie poprosze a i tak nie lubi grzebać ale wyjścia nie miałam bo ja w pracy a ten burak sie słowem nie odezwie i jedyne co potrafi to sie jeszcze wydrzec ??! Jakbym mało stresów miała od rana - mam go tak dosyc ze musiałam wyjsc na zewnatrz sie uspokoić bo prawie w histerie wpadlam w biurze nie mogłam sie wyciszyć po tym jak na mnie naskoczył
Nie chce go widzieć zygac mi sir chce jak pomysle ze mam wrocic do domu po pracy - jak mozna kogokolwiek tak potraktować a co dopiero żone w ciazy .. Na prawde zero szacunku i do mnie i do dziecka
Cały dzien nie odzywal sie nawet raz nie spróbował napisac zeby spokojnie ze wroci z trasy to poszuka - nic, jedyne co to wydarł ryja na mnie przy wszystkich ze wchodzę od portów na hale a mam drzeiami to poprosiłam mamę i mama znalazła pod szafka s potem odebralam teelfon od meza z takimi bluzgami ze sie rozliczyłam - wywnioskowałam ze ryja darł o to zr mama sprawdzała w szufladach i on sobie nie życzy ... No ja *******e ***** Mac no ... Moja mama nic nie tknie jak jej nie poprosze a i tak nie lubi grzebać ale wyjścia nie miałam bo ja w pracy a ten burak sie słowem nie odezwie i jedyne co potrafi to sie jeszcze wydrzec ??! Jakbym mało stresów miała od rana - mam go tak dosyc ze musiałam wyjsc na zewnatrz sie uspokoić bo prawie w histerie wpadlam w biurze nie mogłam sie wyciszyć po tym jak na mnie naskoczył
Nie chce go widzieć zygac mi sir chce jak pomysle ze mam wrocic do domu po pracy - jak mozna kogokolwiek tak potraktować a co dopiero żone w ciazy .. Na prawde zero szacunku i do mnie i do dziecka
xkarola
Fanka BB :)
3 lata temu kupowalismy i naprawde niepamietam :-( :-(Ile kosztuje taki agregat? ?? On jest chyba na ropę czy coś ???
Kurcze emenems niefajnie. Nakop mu do tylka!!! Ohhhh
Moj sie ze mna czesto dziera ale my po 2 minutach niewiemy nawet o co sie klucilismy
To nie to ze kłótnia ale przegiął po prostu - i to jie tego typu awantura o ktorej łatwo sie przechodzi do porzadku dziennego, mam na prawde dosyc
My tak na poczatku mielismy raz nawet jak sie mala urodzila poprostu poszlam po walizke i ryczac zaczelam sie pakowac ale zostalan i jestem do teraz. Ale zapowiedzialam ze jeszcze raz i sie niepowstrzymam tylko spakuje i kobiec bedzie
Widzisz ja wiem ze on wybuchnie jeszcze nie raz - widuzaly galy co brały on tak ma i nie potrafi czasami die opanować i tyle - normalnie mam wywalone na te jego wrzaski i albo wychodze albo odkładam telefon na takim poziomie nie rozmawiam z nikim. Mam gdzies co to spowodowało jest duzym chłopcem niech sie pilnuje.
On zawsze przeprasza i mowi ze nie bedzie sie tak darł ale nie ma co w to wierzyć bo wiem jak jest.
Po prodtu jest mi tsk obojętny ze moze zniknąć dzis i przynajmniej w najniższym czasie mnie to nie obejdzie ... To nie pierwszy raz i nawet nie che słuchac " PRZERPASZAM " bo zwymiotuje
reklama