reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Emenems to budź niech poczuje ;)
Piękne uczucie co? :)

Czyli widzę ,że każda z nas smaruje czymś innym :D
Ale to chyba tez kwestia dostępności. W UK najbardziej popularne to Bio-oil ,Palmers ,Weleda a teraz jeszcze jest Bepanthen na rozstępy. Ja jednak ostatnio leniwa to wole wszelkie olejki których nie trzeba rozsmarowywac.

Ja przerobiłam już Palmersa, olejek z Mustelli a teraz balsam z Bielendy. :-)

Faktycznie super pomysł z tym kubkiem!!! Ja też dziś 2-3 razy tak coś wyraźniej czułam! :-)

Emenems to budź niech poczuje ;)
Piękne uczucie co? :)

Czyli widzę ,że każda z nas smaruje czymś innym :D
Ale to chyba tez kwestia dostępności. W UK najbardziej popularne to Bio-oil ,Palmers ,Weleda a teraz jeszcze jest Bepanthen na rozstępy. Ja jednak ostatnio leniwa to wole wszelkie olejki których nie trzeba rozsmarowywac.

Nie mam sumienia bo wstajemy 3.30 jedziemy po rodzicow na lotnisko :) to 250 w jedna strone i on prowadzi

No uczucie takie jakby duzy pęcherzyk powietrza pękl heheh ale fajne - zaczynam sie zgrywać z moim dzieckiem :) wczesniej to nie było dziecko tlko ciaza do ktorej dążyłam. ciezko to wyjasnic ale to przestaje byc walka o dxiecko tylko walka o ciąże - nikt o dziecku nie mowi podczas starań tylko kazdy o jajeczkach klasyfikacji nasienia ruchliwości plemników endo pco hormony progesteron... Dziecka w tym nie ma - potem zachodzisz i radź se sama z milionem mysli ... Ehhh :) niech pływa na zdrowie po tych nerwach wcxoraj

Ostatnia edycja:
Myślę, że do każdej z nas pomału dociera to, że nosimy faktycznie własne dzieci. To już nie fasolki, ziarenka czy co tam jeszcze. :-)

Myślę, że do każdej z nas pomału dociera to, że nosimy faktycznie własne dzieci. To już nie fasolki, ziarenka czy co tam jeszcze. :-)

Czy tez dobre oocyty blastki czy morule :D

Siedziałam dzien w dzien przez dwa tygodnie z rękoma na brzuchu całe wieczory to sie doczekałam - na bank to było dxiecko :)

marcepanek szok z tym 6 lat nim chłopcem ... u mnie w bloku mama jedna tez swoich bliźniaków do 6 lat wolała wieczorem z okna na mleeko heh ale kiedyś to się nie brało do głowy tylko dzieci się śmiały ale opłaciło się chyba bo porosty chłopy po 2 metry i nie przesadzam hehe co do kremów to ja używam tylko palmers na biust.. na brzuch nie używam na razie nic bo skóra nie napięta nie szczypie ani nic to po co będę ją wręczać z naturalnych odruchów w pierwszej ciąży na brzuchu nie miałam ani jednego rozstępa tylko takie delikatne na piersiach właśnie wiec teraz raz na jakiś czas smaruje :)

reklama
Ja tam od początku wklepuję w siebie kosmetyki. Ale ja już stara baba jestem i skóra już nie taka jak u 20! ;-)

Do góry