reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

hello
paula super ze wszystko dobrze z maleństwami
ja dziś byłam w sklepie po chlebek,poukładałam w szafach i wyczyściłam akwarium,zupka ugotowana i teraz będę lezakowac bo niemam siły na nic a u nas na słoncu pokazuje 42stopnie:szok:
co do do brzycha to ja czuje takie napinanie w podbrzuszu ale ponoc to powiekszajaca się macica,jak czasami za szybko wstane to boli mnie strasznie z boku jakby skurcz
co do KP ja karmiłam 10miesiecy i w zupełności to wystarczy,drugie chciałabym tak samo:-)i wygoda super bo cycka się wywali i już a nie wstawac grzac wode,robic to te butelki czyscic to nie dla mnie i przerazałoby mnie gdzies jechać i zabierać te butle,mleko,wode w termosie omg masakra!no ale każdy zrobi jak mu będzie lepiej jeden chce tak a drugi inaczej
Wczoraj byłam małemu kupic przybory szkolne do przedszkola i zobaczyłam te body i od razu kupiłam:-) 18 wiyta to pojde na łowy do lumpka
Zobacz załącznik 704499

Karola a gdzie kupiłaś? Bo chyba mam takie samo :D

reklama
No gorąco bardzo. Duchota nie ma czym oddychać. Susza w ogrodzie prawie całą trawą wypalona.

Ją dziś opiekę drożdżowe że sliwkami i drugie że szpinakiem. Dla siostry na imprezę urodzinowa ktora robi jutro. Wczoraj jeszcze dżem z moreli robilam o 11 wieczorem. Dziś nadrobilam co pisalyscie

Mysiaka to bardzo dobrze. :-) Puls w spoczynku powonien być w granicach 60-80 uderzeń na minutę.
W ciąży możemy mieć nieco podwyższony ponieważ ten stan to spory wysiłek dla organizmu.

Hej dziewczyny, czytam Was, ale ostatnie dni troche sie dzieje, nie mam kiedy napisac... ja tetno mam podwyzszone odkad jestem w ciazy 90-100 praktycznie zawsze. Mam natomiast inny klopot zawsze mialam niziutkie cisnienie, gorne jak doszlo do 120 to bylo swieto, a od kilku dni delikatnie przekraczalo 130, a teraz w spoczynku 147... wystraszylam sie te upaly mnie wykoncza, zmierze za godz i chyba zadzwonie do gin, glowa mi peka.

Wiem wlasnie, nigdy nie mialam z tym problemu. Zaraz spotkam sie z mama, jest pielegniarka zmierzy mi jeszcze raz i w razie czego bede szukac pomocy.

reklama
Do góry