reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka no my przechodzili sny te wszystkie niejaki słomki i mleka z tego pil nie będzie. My kupilismy 3 nocniki. Jeden do domu jeden do teściów i jeden do mojej mamy. Nakladke mamy jedną i wychodzi teraz że wszędzie musimy ją zabierać że sobą bo na nocniki siadać nie chce. Marzy mi się pozbyć pieluch zanim drugie się urodzi ale czarno to widzę. No i butla o tyle dobrze że mleko to on rano zaraz po przebudzeniu pije. Potem w południe przed drżenia i w sumie zasypia przy tym no i na wieczór przed spaniel pije mleko a potem maszeruje myć ząbki. Nawet wprowadzenie dość sytej kolacji nie pomogło bo i tak to mleko gdzieś pomieści. Więc przy ludziach z butelka nie chodzi :D

reklama
Chyba poczułam maluszka. No jelita to nie były. Położyłam się płasko dotknelam ręką w okolice blizny tam gdzie mnie pobolewalo i poczulam jakby wypchniecia. No nie bulgotanie. Myślicie ze w 18 tyg ( suwaczek mam zle ustawiony) przy malym brzuchu moglam tak czuc czy to jednak nie maluch a cos innego?

Hej, ja spać nie mogę. O godziny kręcę się z boku na bok i nic... :-(

Simka myślę, że to zdecydowanie maluszek. :-)

Żabila jak ktoś ma skłonności genetyczne do rozstępów to faktycznie kremy nie pomogą. Ja mam nadzieję, że nie mam. Poza tym skóra w ciąży robi się sucha i smarowanie nie zaszkodzi. :-)

Ja tez spalam dzis masakrycznie zle , nie mogłam sobie miejsca znalezc w łożku- teraz mamy postój na kawke, rodzice juz wylecieli my jeszcze 80 km do lotniska :)

To widze ze nie ja jedyna z tych co spac nie moga.. mi dzis wszystko przeszkadza, lacznie z narzeczonyn ktory najzwyczajniej po tygodniu niewidzenia chcial sie przytulic i spac

U mnie to norma mniej więcej od początku drugiego trymestru, po pierwsze jest mi ciągle niewygodnie i nie mogę się ułożyć a po drugie nie dam rady spać, a jak w nocy na soku wstaje to później już taki słaby sen i się wyspać nie mogę

Hahahaah a nasza mysia miejsca potrzrbuje :D

Moj maz mowi ze jak idzie do kibla w nocy to wraca spie ja obok rogal a dla niego zostaje skrawek hahahah no ja widze to inaczej - ja z rogalem na skraweczku a on reszta :)

A to moja mama i tata
ImageUploadedByForum BabyBoom1439012054.402013.jpg
Heheheheh

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439012054.402013.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439012054.402013.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 35
emenems haha dobra fotka Anitka ostatnio narysował na obrazu siebie mnie i tatę i wujka który akurat u nas mieszka. męża brat i mówi że to cała rodzina. ja mówię że jeszcze babcia i dziadek to narysowała ich między chmurami w samolocie haha

współczuję kłopotów ze snem
.. ja jeszcze niedawno wstawałam na siku ame ostatnio nawet tego nie robię, chyba że nie pamiętam :)

simka super :) to ze brzuszka nie ma nic nie znaczy gdzieś ten dzidziuś musi być :)

mój się dziś rano mało ruszał, tylko troszkę ale najważniejsze że daje o sobie znać ")

reklama
fajnie macie, że już czujecie ruchy:-), zazdroszczę
ja od wczoraj czuję straszny ból nadgarstka i nawet nie mam pomysłu na łagodzenie, zimne okłady pomagają tylko na trochę, a żelami lub altacetem boję się smarować i jeszcze dziś upał ma być największy.
Obiecywałam sobie, ze nie będę kąpać się w jeziorze, tylko jeśli już to w basenie (wiadomo można coś załapać a opcja z tamponami jakoś mnie nie przekonuje), ale wczoraj była już taka gorączka i spuchnięte dłonie i stopy to się złamałam i moczyłam się w jeziorze. Jaka ulga :-)
Dziś też i jutro nie odpuszczę tego jeziora - co ma być to będzie.
Pozdrawiam i komu trzeba ochłody życzę :-)

Do góry