reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mi dzisiaj śniło sie ze mój pies ma grzyba na plecach ale takiego jakiegoś ropnego nie wiem co to było za paskudztwo i musieliśmy go uśpić.

Emenems tez czuje ciężar całego brzucha ale widzicie same ze jest gigant hehe

Ja się boje czy to normlane czy nie i czy czekac bo mam wizyte za tydzien czy sprobowac z położna sie umowic wczesniej

reklama
Marzenka- no to uff, dobrze, ze z dzidziusiem ok. Odpoczywaj :) Relaks przy forum wskazany. Wytrwała jesteś, że tak nas nadrabiasz

Emenems- mnie ciągnie w dole brzucha, ale o chyba pęcherz bardziej. I czasem czuję kulkę, wiec macica w dole powiększona

Marzenka- no to uff, dobrze, ze z dzidziusiem ok. Odpoczywaj :) Relaks przy forum wskazany. Wytrwała jesteś, że tak nas nadrabiasz

Emenems- mnie ciągnie w dole brzucha, ale o chyba pęcherz bardziej. I czasem czuję kulkę, wiec macica w dole powiększona

Widzicie ja mam cały czas wieczorami twardy brzuch sama nie wiem skąd to sie wzięło i czy jest to jakoś niebezpieczne

Wysiadam. Mam w sypialnie 29,5 st przy zasłoniętych oknach, zamkniętych i chodzącym wiatraku. Za oknem mam za to 41 stopni. Masakra! Niech te upały się juz skończą.

Marzenka bardzo się cieszę!!!! Ulżyło mi jak przeczytałam, że z dzidziem ok. Odpoczywaj i niech chłop Ci dogadza. ;-) Niech też poczuje tę ciążę! ;-)

U mnie też ukrop. Powietrze stoi. W nowym mieszkaniu chyba zamontujemy klimę bo zdaje się, że takie upały zrobią się normą w naszym klimacie.

reklama
Gadalam z moja norweska położna, zadała kilka pytan na ktore nie umiem odpowiedzieć, czy brzuch jest napiety? Niby proste pytanie... Ale ja nie wiem jaki to jest naturalny brzuch ciazowy a jaki nienaturalnie napiety, maz mowi ze chyba bardziej niz wczoraj... I pytała jak rano a ogolnie rano raczej ok zaczyna sie robic ciężki z biegiem dnia jakies dwie tezy godizny po wstaniu - strasznie sie boje :(
Ona ma jutro dyżur i mowi ze jak tak bedzie dalej mam przyjsc - to mam zamiar tak czy siak do niej zadzoenic i przyjsc po pracy zeby ten brzuch obejrzała o sama zdecydowała czy jest ok czy napiety.
Strasznie sie denerwuje nie przezyje chyba jakby cos miało sie stac

Do góry