reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Nic cisza zagladam czy pisala ale niema wiesci :-(
Sierpniowa ja tez sama w tym tyg kapie i usypiam mala bo moj ma popoludniowki. Do tego obie chore jestesmy:-( wczoraj bylam u lekarza bo pluca mi wyrywa przy kaszlu. Ale mam sprobowac bez antybiotyku bo pluca czyste. Ehh moja mala tez tak kaszle bierze antybiotyk i troche jej przeszlo:-(

Ja 2 tyg się bujałam z kaszlem. W końcu doktorka przepisałam mi antybiotyk i przeszło po paru dniach. Żałowała tylko, że musiałam tyle się męczyć. Może niech da Ci skierowanie na morfologie i crp. Jak wyjdzie podwyższone to chyba warto brać antybiotyk. Słyszałam, że kaszel w ciąży ogólnie nie jest za dobry. Zdrówka dla Ciebie i malutkiej!

reklama
Bubcia ale to torbielka jest tak?gdzie? ja miałam na poczatku ciazy wchlonela sie. byla na jajniku
Emenems no wiesz... rosnie Ci dziecko :p

u mnie jest taki upal ze siedzimy w domu pod wiatrakiem. na dwor pod wieczor. przepraszam za wyrazenie ale idzie sie zesrac z tego upalu a lepiej nie bedzie jak widze.

Martusia- hmm nawet nie wiem gdzie tylko powiedziała że mam Ale ze to jest normalne a później byłam u mojej ginekolog ona miała już wyniki i powiedziała że wszystko ok a o ta cyste się zapomniałam zapytać bo to taka niespodziewana wizyta była bo miałam infekcje i się tym najbardziej przejmowalam, hmm muszę zapytać na następnej wizycie Ale chyba jakby coś nie tak było to by mi ginekolog powiedziała mam nadzieje

Emenems - ja to się w ogóle w tym nie orientuje, narazie miałam dobre wyniki więc jakoś w sumie się nie wglebialam ale dobrze wiedzieć,
A dziewczyeny mam pytanie: bo u mnie na prenatalnych pani powiedziała że jestvjakas tam malutka cysta czy coś Ale ze to jest normalne a moje ginekolog nic nie mówiła o tym wiecie co to może być? Czy to nic złego?

Ja mam torbiel na jajniku. Ginekolog kazał się nie przejmować. Na początku rosła, potem stanęła we wzroście. Podczas usg prenatalnego gość nic nie mówił, może na połówkowym sprawdzi. Też nie wiem ja do tego tematu podejść. Ginekolog mówił, że często się wchłaniają.

Bubcia dopytaj po prostu. chyba bardziej niebezpieczne sa krwiaki. mysle ze by Cie poinformowala jak cos.
XKarola morfologia i crp zrob. jak crp bedzie mniejsze niz 50 to to wirusowy kaszel, ale wiem ze potrafi zameczyc. powyzej 50 jest nadkazenie bakteryjne. zdrówka! moze inhalacje Ci pomoga?

Sierpniowa- no fajnie by było żeby się wchlonelo, dopytam się jeszcze Ale dziwne że ginekolog nic nie wspomniała bo normalnie to ona nawet z najmniejszą rzeczą do szpitala mnie wysyła na konsultacje

reklama
Już wróciłam z wizyty kontrolnej w szpitalu, po tym ponownym krwawieniu. Dzidziuś żyje ufff. Dali mi tym razem nowy magnez, nadal Duphaston i dodatkowo dla mnie nowość - luteina dopochwowo. Mam nic nie robić. Nie szukali przyczyny krwawienia - widocznie ich to nie interesuje, bo już drugi szpital + jeden lekarz prywatnie sprawdzali tylko, czy dziecko żyje. Idę nadrabiać zaleglości na tym wątku, jestem dopiero na 400 stronie :D

Do góry