reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Marzenka super ze z dzidzia ok :)

Ja tez biorę żelazo mimo ze hemoglobinę miałam 11,5 wiec spadek był minimalny. Widocznie lekarka lubi dmuchać na zimne :D

Ja juz chce koniec tych upałów, oszaleć można, dziecko zmierzłe, mi za gorąco :( a na dwór dopiero po 17, oby był wiatrek bo zdechne :(

Dzien dobry.
Narzekacie na tycie ,a z dwojga złego ja wole przytyc niz znow jak z synem miec na plusie mniej niż 5kg bo wymiotowałam do końca. Wiec po porodzie ważyłam mniej niż przed ciąża.

Moje drogie macica ,wody ,dzidzia to wszystko ważyć musi. Nie ma sie czym stresować. A po porodzie waga na prawdę szybko leci. Ja to modliłam sie zeby przestała bo pierwsze tyg to do 2kg tygodniowo.

Paulettah ja w ciazy tez zawsze mam takie głupie sny. A jeden z ostatnich to przeszedł wszystko...prawdziwy koszmar.

Sierpniowa ja to sie juz nawet nie pocieszam. Zapowiada się powtórka z rozrywki jak w ciazy z synem. Przez co obstawiam chłopaka w moim brzuchu :)
Wyobraziłam sobie sytuacje co by było gdyby jak miałaś ten odruch wymiotny :D To by sie dentysta zdziwił :)

Marzenka88 && trzymam za Was &&

Emenems ale te rzeczy sa i praktyczne i ładne :D
Ten ciężar występuje pod koniec dnia? Badz przy pełnym najedzeniu?
Bo teraz wystarczy niewiele by brzuch był pełny. Stad to uczucie ciężkości.

Simka dobrze ze wiadomo co sie dzieje. Zdrówka dla małej.

Mycha1587 anemia w ciazy czesto sie lubi doczepić. Ważne ze wszystko poza tym ok :)

Hej mamusie sory,ale nie ogarniam,mam tak malo czasu na kompa,ze nie mam szans nadrobic podczytuje conieco,ale zaraz potem mam cos do roboty i na odpisanie czasu nie mam wiec melduje tylko co u Nas.Wiec upaly daja w kosc jestem z tych nielicznych co lubia zime, mam zwezny kanal kregowy po pirwszej ciazy i niestety teraz rowniez strasznie mnie boli wybieram sie do neurologa bo boje sie o malenstwo i czy nie bede musiala miec tym razem cc bo po paru sklonach nie moge sie ruszac:/,ale zeby nie smecic mam i dobre wiesci mdlosci minely uffffff gdyby nie te bole i upaly,ktore mecza jestem pelna energii zeby wkoncu chate ogarnac,zaczelismy wykanczac sypialnie bo z poczatku maluszek bedzie spal tutaj z nami zeby nie budzic starszego brata,a narazie w sypialni bylo lozko i graciarnia,a zeby ja ogarnac poza meblami,ktorych ne bylo musimy jeszcze malowac i tapetowac,oraz porobic polki w garderobie i znalezc jakies niedrogie meble do lazienki zeby wszystko wkoncu po ponad 2 latach mieszkania poukladac i powynosic z graciarni w dodatku malenstwo co chwila domaga sie czegos innego do jedzenia wiec stoje przy garach,starszaka oduczamy sikac w pieluchy wiec latam za nim z jezorem na wierzchubo sika gdzie popadnie w miedzyczasie conieco probojac ogarnac zeby wkoncu do zimy sie odsprzatac,jak mam chwile na neta oczy mi sie zamykaja i padam ;p Kiedys doczytalam sie,ze jest grupa na fcb szukalam,ale nie znalazlam jak moge Was znalezc?Tam czesciej udaje mi sie zajrzec za dnia wiec poprosze o zaproszenie :)

Dzien dobry.
Narzekacie na tycie ,a z dwojga złego ja wole przytyc niz znow jak z synem miec na plusie mniej niż 5kg bo wymiotowałam do końca. Wiec po porodzie ważyłam mniej niż przed ciąża.

Moje drogie macica ,wody ,dzidzia to wszystko ważyć musi. Nie ma sie czym stresować. A po porodzie waga na prawdę szybko leci. Ja to modliłam sie zeby przestała bo pierwsze tyg to do 2kg tygodniowo.

Paulettah ja w ciazy tez zawsze mam takie głupie sny. A jeden z ostatnich to przeszedł wszystko...prawdziwy koszmar.

Sierpniowa ja to sie juz nawet nie pocieszam. Zapowiada się powtórka z rozrywki jak w ciazy z synem. Przez co obstawiam chłopaka w moim brzuchu :)
Wyobraziłam sobie sytuacje co by było gdyby jak miałaś ten odruch wymiotny :D To by sie dentysta zdziwił :)

Mycha1587 anemia w ciazy czesto sie lubi doczepić. Ważne ze wszystko poza tym ok :)

No rano ok ale juz po paru godzinach sie zaczyna pod pępkiem tam gdzie macica ciezko i koniec :) i takie troche napięte ale nic nie boli jak dotykam to miękko w miarę

reklama
Dzien dobry.

Mi dzisiaj śniło sie ze mój pies ma grzyba na plecach ale takiego jakiegoś ropnego nie wiem co to było za paskudztwo i musieliśmy go uśpić.

Emenems tez czuje ciężar całego brzucha ale widzicie same ze jest gigant hehe

Do góry