reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mi dzisiaj śniło sie ze mój pies ma grzyba na plecach ale takiego jakiegoś ropnego nie wiem co to było za paskudztwo i musieliśmy go uśpić.

Emenems tez czuje ciężar całego brzucha ale widzicie same ze jest gigant hehe

Ja się boje czy to normlane czy nie i czy czekac bo mam wizyte za tydzien czy sprobowac z położna sie umowic wczesniej

reklama
Marzenka- no to uff, dobrze, ze z dzidziusiem ok. Odpoczywaj :) Relaks przy forum wskazany. Wytrwała jesteś, że tak nas nadrabiasz

Emenems- mnie ciągnie w dole brzucha, ale o chyba pęcherz bardziej. I czasem czuję kulkę, wiec macica w dole powiększona

Marzenka- no to uff, dobrze, ze z dzidziusiem ok. Odpoczywaj :) Relaks przy forum wskazany. Wytrwała jesteś, że tak nas nadrabiasz

Emenems- mnie ciągnie w dole brzucha, ale o chyba pęcherz bardziej. I czasem czuję kulkę, wiec macica w dole powiększona

Widzicie ja mam cały czas wieczorami twardy brzuch sama nie wiem skąd to sie wzięło i czy jest to jakoś niebezpieczne

Wysiadam. Mam w sypialnie 29,5 st przy zasłoniętych oknach, zamkniętych i chodzącym wiatraku. Za oknem mam za to 41 stopni. Masakra! Niech te upały się juz skończą.

Marzenka bardzo się cieszę!!!! Ulżyło mi jak przeczytałam, że z dzidziem ok. Odpoczywaj i niech chłop Ci dogadza. ;-) Niech też poczuje tę ciążę! ;-)

U mnie też ukrop. Powietrze stoi. W nowym mieszkaniu chyba zamontujemy klimę bo zdaje się, że takie upały zrobią się normą w naszym klimacie.

reklama
Gadalam z moja norweska położna, zadała kilka pytan na ktore nie umiem odpowiedzieć, czy brzuch jest napiety? Niby proste pytanie... Ale ja nie wiem jaki to jest naturalny brzuch ciazowy a jaki nienaturalnie napiety, maz mowi ze chyba bardziej niz wczoraj... I pytała jak rano a ogolnie rano raczej ok zaczyna sie robic ciężki z biegiem dnia jakies dwie tezy godizny po wstaniu - strasznie sie boje :(
Ona ma jutro dyżur i mowi ze jak tak bedzie dalej mam przyjsc - to mam zamiar tak czy siak do niej zadzoenic i przyjsc po pracy zeby ten brzuch obejrzała o sama zdecydowała czy jest ok czy napiety.
Strasznie sie denerwuje nie przezyje chyba jakby cos miało sie stac

Do góry