reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
dobry sposób :) ale ja zauważyłam że czasem ze stresu jak jedna rzecz sobie przypomnę o którą miałam zapytać to zaraz i cala litania leci :)

Ja zgage i gorycze mam przez całą ciąże i przez to tez wymiotowałam, miałam chwilę spokoju, ale od paru dni znowu zgaga. Pomagają mi tylko migdały.

Inna bajka - ale nigy nie bylas w ciazy :)
Ja bm tez nie ryzykowała bo moze sie zdarzyć ze stracisz równowagę bo w ciazy rozne rzeczy sie z ciałem dzieją:)

Ja tez sie sama nie pcham do mycia okien mama przyjedzie umyje - mam okna do sufitu i u mnie to mycie na drabinie tylko wiec po co ryzykować :)

Ja tez sie sama nie pcham do mycia okien mama przyjedzie umyje - mam okna do sufitu i u mnie to mycie na drabinie tylko wiec po co ryzykować :)

Ja mam zakaz wszelkich prac domowych tego typu. Więc albo mąż albo moja siostra lub mama jak przyjadą będą takie grubsze rzeczy robić. Albo kogoś wynajmę. Dzidzia jest teraz najważniejsza.

Sierpniowa mnie zgaga na szczescie nie meczy ,za to nie wiem co gorsze bo cała dobę mam metaliczny posmak. Muszę cały czas cukierki lub gumę bo nawet po umyciu zebow ten posmak jest.

Mycha1587 staram sie. No i nie chciałam straszyć bo w zyciu bym nie pomyślała ,że zaparcia w ciazy są groźne. No ,ale przypadek tej dziewczyny właśnie mnie w tym uświadomił.

Martusia mam teraz tylko nadzieje byle do przodu ,żebyśmy w styczniu cieszyły się swoimi maluchami :)

Innabajka kobieto korzystaj jak wszyscy sie narzucają :D
No i jednak zbyt długie trzymanie rąk w górze nie jest wskazane. Ja np i bez ciazy jak wieszam firanki to potrafi mi się zakręcić w głowie.

Aaa z tego stresu zapomniałam pochwalić się nową fotka bąbelka.

Zobacz załącznik ImageUploadedByForum BabyBoom1438265876.180781.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1438265876.180781.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Cześć wszystkim styczniowym mamuśkom :) Dopiero się zarejestrowałam na forum. Jestem w 15 tygodniu ciąży, termin mam na 20 stycznia. W ciąży jestem bardzo marudna i nic mi się nie chce :) W ostatni weekend leżałam w szpitalu z powodu krwawienia, ale już jest podobno dobrze. Kontrolna wizyta w poniedziałek 3 sierpnia. Tyle już stron zapisałyście na tym temacie, że nie wiem kiedy to nadrobię, bo jak przychodzę z pracy o 16:00, to marzę tylko o spaniu :D

Ostatnia edycja:
Do góry