reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U mnie lekarka standardowo sprawdzała szyjkę i tez mam krótszą, teraz sprawdza co wizyte zeby sie nie otwierała bo wtedy jest groznie, a tak to mowi ze bedzie nas straszyla przez całą ciąże, mam duzo odpoczywac, zero dzwigania, zero pływania, ćwiczeń itp Nie znam długości, nie pytałam.

reklama
Marcepanku wypoczywaj, dbaj o siebie i nie przemeczaj się.

Pauleth imiona śliczne, łupy też fajne!

Aktina byle do jutra i będziesz miała juz ten stres za sobą.

Lecę po śliwki bo nastraszylyscie mnie tymi skurczami.

Pyscek mi lecieć nie leci krew, ale często jak wycieram nos to trochę krwi na chusteczce jest. Koleżanka z pracy w pierwszym trymestrze miała często krwotoki.
_Julia_, Adrianna witajcie :biggrin2:
Paulettah to nie serduszko dziecka;-) Kurtka bardzo ładna. Też będę musiała pomyśleć nad jakąś, bo raczej w moją S się nie zmieszczę:-D Szalik i czapka mogą być czarne, beżowe, brązowe, czerwone.

Resztę dalej czytam. Jeju ale mi się spać chce:eek: Małego od rana sprzedałam dziadkom a sama wróciłam dom ogarniać. Zrobiłam śledzie w occie na niedziele. Już bym zjadła no:sorry:
Męczy Was zgaga? Mnie od paru dni wieczorami męczy. Nie wiem czy coś jem takiego, czy co. W pierwszej ciąży zgaga "zabijała" mnie w ostatnim miesiącu dopiero...

Marcepanku Ale mnie zmartwilas... dbaj o siebie, odpoczywaj dużo.
PAulina ładne imiona:) niespotykane.

A ja jutro do internisty po skierowania, a w środę do Luxmedu żeby się umówić na porządne usg połówkowe bo mnie ten lekarz z przychodni do białej gorączki doprowadza. Mam w pakiecie to sobie skorzystam, oby był termin.

dzięki dziewczyny za mile słówka. dzisiaj to już normalnie niewiem gdzie wejść :( i co zrobić ze sobą tak czas się wlecze :(

Ja juz po wizycie, teraz lekarz za kazdym razem bada mnie na fotelu zeby wlasnie kontrolowac szyjke. Wszystko u nas dobrze, pytalam o spanie na plecach i mowil ze mozna bo to dopiero poczatki i brzuszek maly, seks i inne zabawy takze wskazane :D

Cesarke poczatkowo ustalamy na dzien przed wigilia szok!!

Ja juz po wizycie, teraz lekarz za kazdym razem bada mnie na fotelu zeby wlasnie kontrolowac szyjke. Wszystko u nas dobrze, pytalam o spanie na plecach i mowil ze mozna bo to dopiero poczatki i brzuszek maly, seks i inne zabawy takze wskazane :D

Cesarke poczatkowo ustalamy na dzien przed wigilia szok!!

Szok ze już ci ustala cesarkę wcześnie :) moja jeszcze tematu nie poruszała :) ale 37 tydzień czyli tak jak robią wypada mi tez na 23 grudnia :)

reklama
inna bajka jej jak szybko :) no ale dzidzia duża, szyjka tez pewnie za długo długa nie będzie to nie ma co czekać :) to już gadaj ze 3 czy 4 dni przed to hucie na święta byli w domu :)

Do góry