U mnie lekarka standardowo sprawdzała szyjkę i tez mam krótszą, teraz sprawdza co wizyte zeby sie nie otwierała bo wtedy jest groznie, a tak to mowi ze bedzie nas straszyla przez całą ciąże, mam duzo odpoczywac, zero dzwigania, zero pływania, ćwiczeń itp Nie znam długości, nie pytałam.
reklama
Sierpniowa
Fanka BB :)
Pyscek mi lecieć nie leci krew, ale często jak wycieram nos to trochę krwi na chusteczce jest. Koleżanka z pracy w pierwszym trymestrze miała często krwotoki.
_Julia_, Adrianna witajcie
Paulettah to nie serduszko dziecka;-) Kurtka bardzo ładna. Też będę musiała pomyśleć nad jakąś, bo raczej w moją S się nie zmieszczę Szalik i czapka mogą być czarne, beżowe, brązowe, czerwone.
Resztę dalej czytam. Jeju ale mi się spać chce Małego od rana sprzedałam dziadkom a sama wróciłam dom ogarniać. Zrobiłam śledzie w occie na niedziele. Już bym zjadła no
Męczy Was zgaga? Mnie od paru dni wieczorami męczy. Nie wiem czy coś jem takiego, czy co. W pierwszej ciąży zgaga "zabijała" mnie w ostatnim miesiącu dopiero...
_Julia_, Adrianna witajcie
Paulettah to nie serduszko dziecka;-) Kurtka bardzo ładna. Też będę musiała pomyśleć nad jakąś, bo raczej w moją S się nie zmieszczę Szalik i czapka mogą być czarne, beżowe, brązowe, czerwone.
Resztę dalej czytam. Jeju ale mi się spać chce Małego od rana sprzedałam dziadkom a sama wróciłam dom ogarniać. Zrobiłam śledzie w occie na niedziele. Już bym zjadła no
Męczy Was zgaga? Mnie od paru dni wieczorami męczy. Nie wiem czy coś jem takiego, czy co. W pierwszej ciąży zgaga "zabijała" mnie w ostatnim miesiącu dopiero...
*martusia*
Marcepanku Ale mnie zmartwilas... dbaj o siebie, odpoczywaj dużo.
PAulina ładne imiona niespotykane.
A ja jutro do internisty po skierowania, a w środę do Luxmedu żeby się umówić na porządne usg połówkowe bo mnie ten lekarz z przychodni do białej gorączki doprowadza. Mam w pakiecie to sobie skorzystam, oby był termin.
PAulina ładne imiona niespotykane.
A ja jutro do internisty po skierowania, a w środę do Luxmedu żeby się umówić na porządne usg połówkowe bo mnie ten lekarz z przychodni do białej gorączki doprowadza. Mam w pakiecie to sobie skorzystam, oby był termin.
*martusia*
Aktina bo zapomniałam o Tobie. Bardzo mocno ściskam kciuki za dobre wiadomości. Jesteśmy z Tobą myślami &&&
Innabajka
Ja juz po wizycie, teraz lekarz za kazdym razem bada mnie na fotelu zeby wlasnie kontrolowac szyjke. Wszystko u nas dobrze, pytalam o spanie na plecach i mowil ze mozna bo to dopiero poczatki i brzuszek maly, seks i inne zabawy takze wskazane
Cesarke poczatkowo ustalamy na dzien przed wigilia szok!!
Ja juz po wizycie, teraz lekarz za kazdym razem bada mnie na fotelu zeby wlasnie kontrolowac szyjke. Wszystko u nas dobrze, pytalam o spanie na plecach i mowil ze mozna bo to dopiero poczatki i brzuszek maly, seks i inne zabawy takze wskazane
Szok ze już ci ustala cesarkę wcześnie moja jeszcze tematu nie poruszała ale 37 tydzień czyli tak jak robią wypada mi tez na 23 grudnia
reklama