reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja byłam dzis u kolezanki ciążowej świętować jej 30 zjadlam kawałek tortu i troche jakis kulek czekoladowych wiec limit słodyczy na trn tydzien wyczerpany :p

Tak wiem mam sie puknąć :D

Witam nowe panie !!

Aha - od zeszłego tygpdnia przybyło mi 300 gr - ja nie wiem jak wy nie tyjecie :p

Ja to tyje pół kilo na tydzień już od jakiegoś czasu :D

Bo masz BLZNIAKI :D to ja powinnam 250gr hahahaha

Ale se po ciuchu policzyłam ze nawet jak utyje pol tygodniowo do konca to max 16 na nabiorę hehehe a licze na to ze wiecej jak 300/400 tygodniowo nie bedzie w drugim trym - tak moje tabelki norweskie pokazują :) w trzecim max 1/2 kg miesiecznie

Bo masz BLZNIAKI :D to ja powinnam 250gr hahahaha

Ale se po ciuchu policzyłam ze nawet jak utyje pol tygodniowo do konca to max 16 na nabiorę hehehe a licze na to ze wiecej jak 300/400 tygodniowo nie bedzie w drugim trym - tak moje tabelki norweskie pokazują :) w trzecim max 1/2 kg miesiecznie

Zazdroszczę :) bliźniaki nie bliźniaki i tak tyje za dużo :)

reklama
Zrob se plan - w ciszy bliźniaczej 16-20 kg. Wiec nawet jak ci od teraz prawie kilo przyjdzie w drugim to w trzecim nie zdążysz bo szybciej rodzisz niz my heheheh
Spryciula :D

No to Ci wyszło :D plan to będzie trzeba ustalić po porodzie :D ale do kp tylko gotowane na parze warzywka itp wiec szybko powinno lecieć ja na takiej diecie lecę 4kg na msc wiec liczę ze w 3 zgubie ewentualny nadmiar :) bardziej sie boje ze mi zostanie np rozciągnięta skóra na brzuchu :/

Do góry