reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

sierpniowa tak mnie męczy zgaga niestety :( nie często ale ostatnio coraz częściej wczoraj to masakra była wieczorem :( ale w pierwszej ciąży tez mnie trochę męczyła :( tylko mleko pomagało. ..

reklama
Innabajka mi też ostatnio 1 stycznia wyszedł na usg przed amnio :) miałam już wszystkie dni pod rząd od 30.12 do 3.01 :)

moja koleżanka tak samo hehe zbiera pytanka :) ja tam w sumie jeszcze nie miałam jakichś szczególnych :)

Sierpniowa, mnie też zgaga dopadła wczoraj pierwszy raz w życiu. Mleka nie wypiję bo nie znoszę. Cola troszkę pomogła. Ale w końcu kupiłam Renni, bo można w ciąży.

Kurcze, ja nie mam jeszcze terminu na połówkowe, a Wy już o terminach porodu tutaj!!! ;-) Ale Aktina ma rację, może udałoby się ze 3-4 dni przed Wigilią jednak ustalić, to wtedy święta spędzilibyście już wspólnie w domach, a nie w szpitalu.

reklama
Moja mama zabronila mi myc okien.... nie uwazacie ze to przesada? Bo jeszcze spadne z krzesla ( naprawde? Przez 26 lat nie spadlam) moj facet wraca taki styrany z roboty ze nie mysli o sprzataniu :)

Do okien poprosilam kolezanke, zeby mnie asekurowala hahha

Do góry