Były były dlatego tak mi sie udało kupić. Jeszcze coś tam można zakupić np
ASOS | ASOS Mini Bandeau Skater Dress at ASOS
ASOS | ASOS Mini Bandeau Skater Dress at ASOS
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurteczka fajna matko no tak ja też muszę pomyśleć co ja włożę na siebie w zimę teraz to się śmieje że niedługo będę w koszulkach męża chodzić bo w swoje się nie zmieszczę
ale żarty żartami ... dziewczyny ja mam przyjęcie weselne we wrześniu i mój jest starszym więc musimy iść ... tylko co ja na siebie włożę ? dres
Ja szukałam parki jak nie byłam w ciąży wiec ciążowa mi sie spodobała ja kupiłam z asos.com pisałam wam ostatnio tam gdzie stroje kąpielowe po 5 euro ta była po 8 rozm 12 wiec trochę sie bałam ze będzie za duża ale jest oki od środka wyglada tak:
Zobacz załącznik 703197
hej,pare dni mnie niebylo ale postaram się was nadrobić żeby być na bieżąco
ja ostatnio spalam na boku i czułam jakby maluszek się krecił az się obudziłam,ale czekam na te ruchy co będę pewna na 100%,co do lezenia i spania bardziej wole na lewym boku ale czasami spie na plecach chociaż nie zawsze mi odpowiada taka pozycja
KURTKA super,i taki kolorek tez mi się podoba-a czapka i szalik to nie wiem jaki kolor do tego hehe
ja na zime jeszcze nic niemam nie wiem jak z kurtka poczekam jak w moja się niezmieszcze to kupie jakas
Hejka. :-) Kurtka super. Można dodatki w beżu lub żeby ożywić np. rude. Super by wyglądało.
Ja po wizycie. Jest ok. Takie plamienia jak miałam nie zagrają dzidzi i to najważniejsze. Wiem już co robić gdyby się powtórzyły. Choć mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.