reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Niektórzy może uważają że dzieci się mogą tak zachowywać :( na roczku Olina to mój bratanek normalnie by rozwalił piaskownice młodemu, dwa razy ja przekopał :( później próbował jeździć jeździkiem który jest na max 3 latka q ten koń 7 lat :( normalnie porażka a nie wspomnę jak na tarasie postawił zjeżdżalnie pod kątem 90°i chciał z niej zjechać, rodzice nawet nie reagowali :( ja strach bo by się połamał
A i zabawki Olina on z bratanica rozwalają :( teraz zaczęłam chować

reklama
Emenems - widocznie tyle Ci potrzeba :) Ja miałam przed za duzy zapas wiec się wyrównuje :)

Ulicha to u mnie Anita juz sama wpadłą na to zeby cos schować :D Jak kupimy im jakis drobiazg jak do nich jedziemy np z gazety (im cos chłopakowego a jej dla dizewczynek) to ona tego nawet nie wnosi tego ze sobą do nich, do tej pory co wniosła to jej popsuli :p takie zdolne dzieci ze wszystko popsują wiec ona juz sama wie ze lepiej nie pokazywac :D

Emenems - widocznie tyle Ci potrzeba :) Ja miałam przed za duzy zapas wiec się wyrównuje :)

Ulicha to u mnie Anita juz sama wpadłą na to zeby cos schować :D Jak kupimy im jakis drobiazg jak do nich jedziemy np z gazety (im cos chłopakowego a jej dla dizewczynek) to ona tego nawet nie wnosi tego ze sobą do nich, do tej pory co wniosła to jej popsuli :p takie zdolne dzieci ze wszystko popsują wiec ona juz sama wie ze lepiej nie pokazywac :D

No ja nie ale chyba dizecko hahahahah

Tez znam takie potwory .. Matko mam nadzieje ze ja tskiego na własnej piersi nie wyhoduje !

Hey hey kobietki. Leń u mnie taki że aż wstyd... No ,ale na miasto trzeba wyskoczyć to czas wreszcie zrzucić piżamę :D
Przy okazji stwierdziłam ,że dawno foty brzucha nie robiłam żeby progres sprawdzić no to jest :)
A wy jak rośniecie ?
Pozdrawiam w ten deszczowy dzień.

ImageUploadedByForum BabyBoom1437573197.389103.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437573197.389103.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437573197.389103.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 68
Hey hey kobietki. Leń u mnie taki że aż wstyd... No ,ale na miasto trzeba wyskoczyć to czas wreszcie zrzucić piżamę :D
Przy okazji stwierdziłam ,że dawno foty brzucha nie robiłam żeby progres sprawdzić no to jest :)
A wy jak rośniecie ?
Pozdrawiam w ten deszczowy dzień.

Zobacz załącznik 701928

:szok: nie ważysz przypadkiem za mało?

Marcepanek matko jaka chudzinka z Ciebie :szok:;-) fajne spodenki w sarenki :-)

u mnie też dziś dzień lenia ... jeżeli chodzi o mój brzuszek to przedstawia się tak : f.jpg wczoraj robione zdjęcie :-)
jak uważacie kiedy jest najlepiej zacząć wyprawkę tak aby no wiecie nie zapeszyć ... jak termin na styczeń to można juz we wrześniu pomału jakieś plany robić czy za wcześnie ? :zawstydzona/y:

Załączniki

• f.jpg
    f.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 65
Marcepanek matko jaka chudzinka z Ciebie :szok:;-) fajne spodenki w sarenki :-)

u mnie też dziś dzień lenia ... jeżeli chodzi o mój brzuszek to przedstawia się tak : Zobacz załącznik 701935 wczoraj robione zdjęcie :-)
jak uważacie kiedy jest najlepiej zacząć wyprawkę tak aby no wiecie nie zapeszyć ... jak termin na styczeń to można juz we wrześniu pomału jakieś plany robić czy za wcześnie ? :zawstydzona/y:

Tez myślałam o tym zapesAniu ale ja już działam i kupuje i sie cieszę z tego strasznie :D

reklama
Do góry