Emenems- a no chyba że, bo niektóre nastolatki nie lubią towarzystwa dorosłych
Twoja waga to może byc też kwestia tego, że miałaś większość mięśni, a jednak w ciąży magazynuje się tłuszcz (w razie co, na zapas), więc jak go nie miałaś, a potrzebny zapas jest, to teraz musiałaś swoje przytyć
atkina- ja w pierwszej 6 kg przybrałam, a teraz mam 2 na minusie. W pierwszych miesiącach ciąży przybiera się mniej, później pół kilo na tydzień
Angelika- chyba bym zabiła takego dzieciaka, a rodziców z nim więcej nie zapraszała. U nas dzieciaki w miarę grzeczne, a każdy swoje próbuje u kogoś ustawiać
Marcepanek- aleś Ty chudzina
A czemu Cię na fejsie nie ma?
Pyscek- fajny brzusio
Mycha- ja robię, bo sama miałam wadę serca, więc musze to kontrolować
A właśnie- dostałam to skierowanie na wizytę w pracowni usg i badań prenatalnych, mam wizytę 9 września. Wcześniej się umóiłam na 20 sierpnia do kardiologa by zbadał Maluszka na to echo, ale chyba odmówię co? Bo skoro mają sprawdzić tam, to po co będę 250 zł wydawać?
Ulicha- no to fajnie
dziewczynka
A my pojechaliśmy do Poznania do siostry M, bo dzieciakom coś mąż w komputerze grzebał, a później na nieplanowane zakupy. I są fajne przecny w Smyku, kupiłam Maluszkowi czapeczkę i takiego pajaca (pasuje dla dziewczynki i chłopca)
Po 25 zł te pajace
Pół dnia był spokój, pół dnia znów mnie ciągnęło w podbrzuszu. Jak jutro znów będzie to wezmę tę nospę, bo dzisiaj nie brałam, ale mam nadzieję jutro będzie dobrze, w końcu mam tę jogę