reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

I po wizycie :) kolejna po 20.08 ;) w prenatalnych wszystko ok, wszystko jest na miejscu. Ginek stwierdził żeRoman wygląda na dziewczynkę :)
mój chłop nie zgadza się na antoninę, normalnie porażka, jak to stwierdził za bardzo popularne imię :(

reklama
I po wizycie :) kolejna po 20.08 ;) w prenatalnych wszystko ok, wszystko jest na miejscu. Ginek stwierdził żeRoman wygląda na dziewczynkę :)
mój chłop nie zgadza się na antoninę, normalnie porażka, jak to stwierdził za bardzo popularne imię :(

Bedzie fajnie jak Stefan okaze sie Stefanią hehehe

Roma i Stefa :D ahahaha

Emenems- a no chyba że, bo niektóre nastolatki nie lubią towarzystwa dorosłych :)
Twoja waga to może byc też kwestia tego, że miałaś większość mięśni, a jednak w ciąży magazynuje się tłuszcz (w razie co, na zapas), więc jak go nie miałaś, a potrzebny zapas jest, to teraz musiałaś swoje przytyć :)

atkina- ja w pierwszej 6 kg przybrałam, a teraz mam 2 na minusie. W pierwszych miesiącach ciąży przybiera się mniej, później pół kilo na tydzień

Angelika- chyba bym zabiła takego dzieciaka, a rodziców z nim więcej nie zapraszała. U nas dzieciaki w miarę grzeczne, a każdy swoje próbuje u kogoś ustawiać

Marcepanek- aleś Ty chudzina :) A czemu Cię na fejsie nie ma?

Pyscek- fajny brzusio

Mycha- ja robię, bo sama miałam wadę serca, więc musze to kontrolować

A właśnie- dostałam to skierowanie na wizytę w pracowni usg i badań prenatalnych, mam wizytę 9 września. Wcześniej się umóiłam na 20 sierpnia do kardiologa by zbadał Maluszka na to echo, ale chyba odmówię co? Bo skoro mają sprawdzić tam, to po co będę 250 zł wydawać?

Ulicha- no to fajnie :) dziewczynka

A my pojechaliśmy do Poznania do siostry M, bo dzieciakom coś mąż w komputerze grzebał, a później na nieplanowane zakupy. I są fajne przecny w Smyku, kupiłam Maluszkowi czapeczkę i takiego pajaca (pasuje dla dziewczynki i chłopca) :p Po 25 zł te pajace

cool-club-pajac-rozmiar-62-m-iext29095197.jpg

Pół dnia był spokój, pół dnia znów mnie ciągnęło w podbrzuszu. Jak jutro znów będzie to wezmę tę nospę, bo dzisiaj nie brałam, ale mam nadzieję jutro będzie dobrze, w końcu mam tę jogę :)

Załączniki

• cool-club-pajac-rozmiar-62-m-iext29095197.jpg
    cool-club-pajac-rozmiar-62-m-iext29095197.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 38
Marcepanku Ty masz dwójkę dzieci i jesteś taka chudziutka? o nie, załamałam się...

a ja żem se kiecę kupiła a co! pokazuję :)
11745379_993610910670443_5020725716905084119_n.jpg

Załączniki

• 11745379_993610910670443_5020725716905084119_n.jpg
    11745379_993610910670443_5020725716905084119_n.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 40
No Marcepanek wymiata :D nie ma co!! Ja to tak wyglądałam przed ciaza przy ostrych treningach hahaha boze , oby sie wrocic udalo

Martusia to moze super łatwa droga nie bedzie ale wszystko jest dla ludzi - jestem zdania ze absolutnie kazdy moze zrzucic kazda ilośc :)
Oczywiscie nie ma sprawiedliwości i trzeba to przełknąć, tak inne jedza hamburgery i sa chude, a inne liscie i tyją :D takie zycie niestety ale wszystko sie da

No Marcepanek wymiata :D nie ma co!! Ja to tak wyglądałam przed ciaza przy ostrych treningach hahaha boze , oby sie wrocic udalo

Martusia to moze super łatwa droga nie bedzie ale wszystko jest dla ludzi - jestem zdania ze absolutnie kazdy moze zrzucic kazda ilośc :)
Oczywiscie nie ma sprawiedliwości i trzeba to przełknąć, tak inne jedza hamburgery i sa chude, a inne liscie i tyją :D takie zycie niestety ale wszystko sie da

mi chodziło o to że można mieć takie fajne i ładne ciało po 2 ciążach jak u Marcepanka. natomiast też uważam że jak się chce to można wszystko ;) a co powiesz o kiecy? mąż kręci nosem ze czarna... pytam się więc czy to on będzie w niej chodził :p

Mój Maz co nie kupie mówi ze bamber ale on sie nie zna wiec sie nie przejmuje już nic wcale :p

Czyli dziewczyny od kwietnia zabieramy sie ostro do pracy nad sylwetka? Wyzwanie 90 dni do lata? :D

reklama
Do góry