reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Niektórzy może uważają że dzieci się mogą tak zachowywać :( na roczku Olina to mój bratanek normalnie by rozwalił piaskownice młodemu, dwa razy ja przekopał :( później próbował jeździć jeździkiem który jest na max 3 latka q ten koń 7 lat :( normalnie porażka a nie wspomnę jak na tarasie postawił zjeżdżalnie pod kątem 90°i chciał z niej zjechać, rodzice nawet nie reagowali :( ja strach bo by się połamał
A i zabawki Olina on z bratanica rozwalają :( teraz zaczęłam chować

reklama
Emenems - widocznie tyle Ci potrzeba :) Ja miałam przed za duzy zapas wiec się wyrównuje :)

Ulicha to u mnie Anita juz sama wpadłą na to zeby cos schować :D Jak kupimy im jakis drobiazg jak do nich jedziemy np z gazety (im cos chłopakowego a jej dla dizewczynek) to ona tego nawet nie wnosi tego ze sobą do nich, do tej pory co wniosła to jej popsuli :p takie zdolne dzieci ze wszystko popsują wiec ona juz sama wie ze lepiej nie pokazywac :D

Emenems - widocznie tyle Ci potrzeba :) Ja miałam przed za duzy zapas wiec się wyrównuje :)

Ulicha to u mnie Anita juz sama wpadłą na to zeby cos schować :D Jak kupimy im jakis drobiazg jak do nich jedziemy np z gazety (im cos chłopakowego a jej dla dizewczynek) to ona tego nawet nie wnosi tego ze sobą do nich, do tej pory co wniosła to jej popsuli :p takie zdolne dzieci ze wszystko popsują wiec ona juz sama wie ze lepiej nie pokazywac :D

No ja nie ale chyba dizecko hahahahah

Tez znam takie potwory .. Matko mam nadzieje ze ja tskiego na własnej piersi nie wyhoduje !

Hey hey kobietki. Leń u mnie taki że aż wstyd... No ,ale na miasto trzeba wyskoczyć to czas wreszcie zrzucić piżamę :D
Przy okazji stwierdziłam ,że dawno foty brzucha nie robiłam żeby progres sprawdzić no to jest :)
A wy jak rośniecie ?
Pozdrawiam w ten deszczowy dzień.

ImageUploadedByForum BabyBoom1437573197.389103.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437573197.389103.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437573197.389103.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 71
Hey hey kobietki. Leń u mnie taki że aż wstyd... No ,ale na miasto trzeba wyskoczyć to czas wreszcie zrzucić piżamę :D
Przy okazji stwierdziłam ,że dawno foty brzucha nie robiłam żeby progres sprawdzić no to jest :)
A wy jak rośniecie ?
Pozdrawiam w ten deszczowy dzień.

Zobacz załącznik 701928

:szok: nie ważysz przypadkiem za mało?

Marcepanek matko jaka chudzinka z Ciebie :szok:;-) fajne spodenki w sarenki :-)

u mnie też dziś dzień lenia ... jeżeli chodzi o mój brzuszek to przedstawia się tak : f.jpg wczoraj robione zdjęcie :-)
jak uważacie kiedy jest najlepiej zacząć wyprawkę tak aby no wiecie nie zapeszyć ... jak termin na styczeń to można juz we wrześniu pomału jakieś plany robić czy za wcześnie ? :zawstydzona/y:

Załączniki

• f.jpg
    f.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 69
Marcepanek matko jaka chudzinka z Ciebie :szok:;-) fajne spodenki w sarenki :-)

u mnie też dziś dzień lenia ... jeżeli chodzi o mój brzuszek to przedstawia się tak : Zobacz załącznik 701935 wczoraj robione zdjęcie :-)
jak uważacie kiedy jest najlepiej zacząć wyprawkę tak aby no wiecie nie zapeszyć ... jak termin na styczeń to można juz we wrześniu pomału jakieś plany robić czy za wcześnie ? :zawstydzona/y:

Tez myślałam o tym zapesAniu ale ja już działam i kupuje i sie cieszę z tego strasznie :D

reklama
Do góry