green_parsley
Fanka BB :)
A bolec jakos straszliwie nie boli, ale do tej pory nic, a nic mi brzuch nie dokuczal, wiec to po prostu dla mnie dziwne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bolec jakos straszliwie nie boli, ale do tej pory nic, a nic mi brzuch nie dokuczal, wiec to po prostu dla mnie dziwne
Emenems- wiesz jak to dzieciaki, z dorosłymi to nie bardzo mają o czym gadać
green- mogą być, chcociaż wiązadła są bardziej odczuwalne po 20 tyg.
Widzę dzisiaj jakiś dzień bóli. Ja wczoraj wieczorem się zapomniałam, coś się wygłupialiśmy na kanapie z mężem i podciągnęłam nogi do góry, jakoś się zgniotłam aż miałam wrażenie, ze skurcz mnie złapał po prawej stronie brzucha. później pół nocy miałam schizy. A dzisiaj lekko mnie ciągnie powyżej blizny po cc, tak jakby pioowo i ciągnie do krocza. I kurde nie wiem co to, bo chwilami mam spokój, a chwilami boli. Ale też nastałam się w kolejce na poczcie, zrobiłam zakupy, ale chyba to nie to, może od pęcherza? Kurka, zawsze po wizycie u gina mi się cos dzieje. Wezmę chyba nospę (można, nie?), może przejdzie
Angelika- ja mam do dzisiaj problem z bałaganem, nie lubię sprzątać i leniwa jestem
betina- u mnie w cieniu 28 st. ,
A mój mąż też jak ma humor, raz kochany, raz mruda i leń
Sierpniowa- moja siostra też olej lniany pije, ja wole tran cytrynowy z omega3
No ale wiesz, my sie bardzo dobrze same bawimy.. Musiałabys zobaczyc czekamy az moj ma pojdzie spac a potem do pozniej nocy ogladamy debilne filmiki na yt zremy lody i chipsy hahahahah nieeee nie nudzimy sie - oczywiscie rano zawsze ja obrywam za jedzenie lodów po nocy ( nawetnie miski umyje on i tak wywęszy) ale jest smiesznie