reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hejka. Ja dziś pospałam, bo pracuję z domu. Znowu upał, i mi ciężko...

No ja na męża nie mogę narzekać. Odkąd jestem w ciąży to się opierdzielam i prawie nic nie robię. Mąż wszystko ogarnia. Ale chciałabym już mieć w sobie więcej energii, żeby coś sama zacząć ogarniać. A jest do przesortowania cała szafa, komoda dla dzidzi do opróżnienia i rzeczy z niej do przeniesienia gdzie indziej, to samo z półkami łazienkowymi, kuchennymi... Wszystko muszę przesortować, bo mieszkanko malutkie i muszę na nowe rzeczy zrobić miejsce. Jak się przeniesiemy do nowego (pewnie za rok) to już będzie luźniej, ale teraz muszę rozpracować całą logistykę...
Tylko nie mam na to siły...:-(

reklama
Emenems- to przynajmniej ma koleżankę i się nie nudzi :)

Vivienne- Poznań jakiś pechowy, a moje miasto zawsze wszystko omija, bo Wartą idzie nawałnica.

ewkamm- brałam udział w akcji jednej fundacji, któa walczy o to by kobiety w ciąży i młode mamy miały przynajmniej jedą wizytę dietetyka na rok darmową. Tak powinno być, a nie że musza same informacji jak się odżywiać w ciąży i jak karmić dzieci.

Muszę na pocztę zwolnienie do szefowej wysłać, a tak mi się nie chce, bo na pewno kolejki są :(

Emenems- to przynajmniej ma koleżankę i się nie nudzi :)

Vivienne- Poznań jakiś pechowy, a moje miasto zawsze wszystko omija, bo Wartą idzie nawałnica.

ewkamm- brałam udział w akcji jednej fundacji, któa walczy o to by kobiety w ciąży i młode mamy miały przynajmniej jedą wizytę dietetyka na rok darmową. Tak powinno być, a nie że musza same informacji jak się odżywiać w ciąży i jak karmić dzieci.

Muszę na pocztę zwolnienie do szefowej wysłać, a tak mi się nie chce, bo na pewno kolejki są :(

Uwazasz ze jak jest tylko ze mna to ja nudna jestem ??!! Hahahahahahah :) zart :)

Dziewczyny kuje mnie cos i ciagnie w prawym boku tak nisko, ciagnie czasem nawet jak noge podnosze jak ide. Czy to mpka byc te rozciagajace sie wiezadla czy cos, kiedys o tym pisalyscie, a ja do tej pory nie mialam dolegliwosci ze strony brzucha dlatego zastanawiam sie co to moze byc.
Chyba, ze to moje zrosty, akurat tam mam je pp dwoch operacjach...

Dziewczyny kuje mnie cos i ciagnie w prawym boku tak nisko, ciagnie czasem nawet jak noge podnosze jak ide. Czy to mpka byc te rozciagajace sie wiezadla czy cos, kiedys o tym pisalyscie, a ja do tej pory nie mialam dolegliwosci ze strony brzucha dlatego zastanawiam sie co to moze byc.
Chyba, ze to moje zrosty, akurat tam mam je pp dwoch operacjach...

W okolicach pachwin ??

Jak sie nazywa ta strona na Fb na ktorej mozna napisac płeć dziecka jak juz wiemy?
Trzymam kciuki za wizyty :-)
Ja dzisiaj wstalam o 9 zjadlam sobie sniadanko, posprzatalam i jak skonczylam to poszlam na basen bo bylo mi tak goraco uff!! Mowili w tv ze dzisiaj bedzie ok.40 stopni u nas, wiec sie zamykam w domu i moze nie zdechne haha.
Dzisiaj schabowe robie na obiad z mizeria i ziemniakami, wczoraj mialam ochote to dzisiaj zrobie.
Dziewczyny ja mam troche problem z balaganem , nie moge wytrzymac jak jest balagan, wiec bede musiala sie zmienic jak synek sie urodzi i bedzie mi rozwalal wszystko haha. :happy:

Green tak mięśnie się mogą rozciągać, podobnie jest przecież z macicą - rośniesz to się nie dziw :p bardzo Cię boli? może rozmasować sprobuj?

ja też od rana pokłócona z mężem, on myśli że jak pracuje to jedyna jego rola to powrot z pracy, kąpiel i sen. a ja mimo że mam leżeć bo mam ciążę zagrożoną, to zmywam, gotuję, małego ogarniam, kanapki mu robię do pracy, pranie wieszam i zbieram, nawet jego dokumenty szukam i wysyłam bo on przecież nie zdąży. Młodego ciężko mu położyć spac, wykąpać, przebrać w piżamkę... a już nawet jak to zrobi to ile krzyku najpierw... pierdzielę - dziś sobie lezę i głęboko gdzieś mam wszystko.

Vivienne moja Marysia pobiła wczoraj rekord snu do 11.30!! Normalnie w szoku byłam, ale w końcu dziecko ma wakacje. A jak tu już narzekamy sobie troche na mężów to w sumie i ja coś dorzucę, mój wspaniały mąż jak nikt inny potrafi doprowadzić mnie do białej gorączki choć należę do osób spokojnych i bardzo ugodowych. W sobotę akumulator nam padł więc mówi wsiadz to popchne. Ja ze nie chce bo nie umiem i już kiedyś próbowałam i źle to się skończyło. No i tym razem nieposzło... Więc tak się darł na środku ulicy że w sumie dobrze ze się wyprowadzamy bo wstyd przed sąsiadami. I od soboty mam focha ale podobno nie mam podstaw. Ach szkoda gadać... Faceci. Tak poza w obowiazkach domowych zawsze pomaga, codziennie robi zakupy, gotuje,poodkurza. Jest całkiem dobrze. Dziewczyny u mnie w cieniu 33 stopnie zaraz się rozpłyne. Marzę o basenie

reklama
Jak sie nazywa ta strona na Fb na ktorej mozna napisac płeć dziecka jak juz wiemy?
Trzymam kciuki za wizyty :-)
Ja dzisiaj wstalam o 9 zjadlam sobie sniadanko, posprzatalam i jak skonczylam to poszlam na basen bo bylo mi tak goraco uff!! Mowili w tv ze dzisiaj bedzie ok.40 stopni u nas, wiec sie zamykam w domu i moze nie zdechne haha.
Dzisiaj schabowe robie na obiad z mizeria i ziemniakami, wczoraj mialam ochote to dzisiaj zrobie.
Dziewczyny ja mam troche problem z balaganem , nie moge wytrzymac jak jest balagan, wiec bede musiala sie zmienic jak synek sie urodzi i bedzie mi rozwalal wszystko haha. :happy:

napisz mi na priv jak się nazywasz i skąd jesteś to Cię zaproszę :)

Do góry