reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems daj spokój. Jesteś tak szczupła, że nawet jak przytyjesz te 16kg to i tak będziesz wyglądać dobrze. A po narodzinach dziecka dużo kilogramów od razu znika:-) Najszybsze chudnięcie jakie znam:-)

reklama
Z rana awantury są do niczego, bo cały dzień potem zły nastrój. Godzić się i to już:-)
No a reszta sobie w kulki leci ;>

Z rana awantury są do niczego, bo cały dzień potem zły nastrój. Godzić się i to już:-)
No a reszta sobie w kulki leci ;>

A sie wk*****m bo wczoraj wrocilam z pracy o 16 i dziewczyny były głodne to do garów ( corka meza z kolezanka) a ze zauważyłam ze kolezanka ma dziwne zwyczaje żywieniowe i raczej sir wstydzi bo moj maz ignorant nie zauważył i dizecko by tydzien głodne chodziło wiec musiałam przygotowac dwa rozne posiłki bo corka meza to wzyStko je :) dobre dziecko
No i gotowałam rosół i szczawiowa jedna z ziemniakami jedna z samym rosołem - dobra im zrobiłam potem sobie potem maz sobie potem smażenie gofrów bo zawsze robie jak mloda jest, potem przygotowanie jedzenia na dzis itp... Rozdzielanie warzyw miesa i zup na pudełka i duperele.... A maz o 19 chodzi spac i jesCxe sie obraził na mnie ze pozwoliłam im jesc gofry ba kanapie bo on zarządził ze jedza zawsze w kuchni ( nie ma jak wakacje i torche luzu ...) i poszedł spac po 19 jak zawsze a ja z tym burdelem w kuchni zostałam - ponad 1,5 godizny jeszcze sprzatalam zanim usiadłam była 21.

I rano GRZECZNIE pisze do niego kochanie czy dzis możecie sprzatac ba bierzaco bo wczoraj do pozna sprzatalam
Na co on
Nic mojego tam nie było tylko twoje zupy czy warzywka.

Jezu... Nie wyobrażacie spbie mojej furii... Nie no spoko - zarcie w do pracy samo sie zlrobilo ( kurczak z niby mojej zupy) jego corka tez jadła to co on zrobił przeciez i na dzis jedzenie samo sie zrobiło ....
A potem usłyszałam ze mam nie robic z siebie męczennika ..... Ej no tak juz wybucham ze maskara
Takze nie ma sprawy - sam niech robi dziewczynom zarcie sobie ba dzis i jutro bo ja mam - wczoraj spbie zrobiłam - i palcem cudzego widelca nie tknę ... Ehhhhh

Dom wariatów

Oj Emenems znam to ja z ta gorączka leżę od wczoraj a mój Maz palcem nie kiwnie żeby coś zrobić a najbardziej mnie wkurwia ze naczynia znosi do zlewu z którego zaczyna śmierdzieć a nie włoży do zmywarki bo trzeba sie schylic! Mam to w dupie jego starzy przyjeżdzają w sobotę to niech im pokaże jaki jest pożądny bo ja nie zamierzam z gorączka latać bo hrabia nic zrobić nie moze ..

Cześć. My z Marysią dopiero wstałyśmy. Kakao zaliczone, smerfy oglądamy. Dobrze mi u mamusi. Tatuś już obiad szykuje. Standardowo dzisiaj w nocy spać nie mogłam, ale tylko do 1.30 więc i tak nieźle. Zapowiada się fajny dzień, szykuje się na spacer. Miłego dnia

Sierpniowa- powodzenia na wizycie. Ja to nic nie noszę, ew. lekkie zakupy :)
jednak dobrze mieć trzylatkę w domu, wstanie o 8, a do 9 da poleżeć, bo się bawi u siebie w pokoju

Emenems- a cóka męża z koleżanką przyjechała, czy koleżanka miejscowa? I co ona robi jak Wy w pracy jesteście?

U mnie bałagan, że hej, musze w końcu się wziąć za sprzątanie, ale coś motywacji nie mam, bo Młoda wciąż rozwala zabawki.

Zmykam wziąć kąpiel :)

reklama
Do góry