reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Koktajlowa nie wolno tak myśleć :) z jakiegoś powodu dziecko wybrało Cię tak wcześnie na swoją mamę jak to niektórzy mówią ;) później będziesz miała mnóstwo czasu na pasję i plany. Tak jak my wszystkie. :)

reklama
Hej, hej kosc nosowa jest, wszystkie inne parametry w normie, nozki, raczki wszystko pieknie bylo widac ;-) a małe tak fikalo, ze az doktor sie smiala, w pewnym momencie zlapalo sie za glowe i pokazywalo jakie ma klopotki ;-) cudowne uczucie, teraz, aby do 5 sierpnia i znowu je zobacze!

Gratulacje! A powiedziala co?

Koktajlowa ! W moim wieku, bedziesz zajebistą laska o wysokim współczynniku kobiecości ( tak tak drogie kolezanki, naukowo udowodnione ze kobiety sa najbardziej kobiece e szczycie formy i maja świadomość tego po 30stce wlasnie) i bedziesz sie za liceum rozglądać :D a nie za opiekunka hahahah :)

Koktajlowa głupoty piszesz :) dziś tez mam dzień do diupy :( mój chłop się na mnie obraził, zabrał Olina i pojechali do teściów :) biedak przyszedł z pracy a on zmęczony i chciał się zdrzemnąć tak jak wczoraj 2 h a tu Olin wyspany i chętny do zabawy :) a mnie kule nadal mdli ;( ja juz chce sierpień !!!! Bo tak się żyć nie da :( dobra trochę pomarudziłam...

ja łózeczko po starszaku dla malucha będę mieć. 120/60. a teraz kupujemy starszemu łózko bo che żeby się nauczył spokojnie w łóżku spać żeby mi potem nie cyrkowal ze on w łóżeczku chce. I starszy będzie u siebie spał w pokoju a małe z nami i potem po 7-8 miesiącach przerzucimy ich razem do pokoju, jeśli drugie ze spanieniem pójdzie w ślady brata ze cale noce przesypiać bedzie ok 3m

Koktajlowa ja tez mam ostatnio dola przez wiek. I tez mam wrazenie ze mi dziecko popsulo przyszlosc.. chcialam spokojnie studia skonczyc i isc do pracy i najpierw sie czegos dorobic a potem dziecko.. no ale, tak byc musialo..

Pierogi z miesem smażone z cebulka bym zjadla ...

Mysiaka i koktajlowa ... To nie tak dziewczyny! Wszystko dążycie :) to tak jak wiesz, ktos kibluje w szkole i to koniec swiata sie wydaje ze cały rok do tylu a z perspektywy czasu... To ja np nie pamietam w którym roku konczylam podstawówkę zawsze musze liczyc :)
Dziecko nie zajac- juz jest i nic nie psuje:) mnie to sie wydaje ze dizecko was tsk zorganizuje ze zrobicie duzo wiecej niz jakbyscie nie miały ! Nie bądźcie smutne kochane moje :****

reklama
Do góry