Idziesz na rekordBtw dziś mija mi 41 tydzień![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idziesz na rekordBtw dziś mija mi 41 tydzień![]()
Jakbym siebie czytałaTeż mam zatkany w nocy. Rano się budzę i muszę wydmuchać nos ( mam pełno zaschniętej krwi ) i potem spokój do kolejnej nocki
A co do spania to też mam problem- od 3 do 6 nie śpię a na 7 budzik nastawionytakże masakra.... Chociaż ostatnie 2 nocki przesłałam całe. Szok
![]()
No nie da sięMasakra z tymi nockami. To jest loteria. Chociaż coraz częściej zdarzają się już lepszezresztą w dzień też już ciężko. Jak tu żyć
![]()
36+3. Czekam aż wybije ten 37 tydzień bo coraz częściej mam skurcze. Jeszcze dzisiaj mnie jakies wysokie cisnienie dopadłoNo nie da sięktory masz tc?
Jak wysokie te cisnienia?36+3. Czekam aż wybije ten 37 tydzień bo coraz częściej mam skurcze. Jeszcze dzisiaj mnie jakies wysokie cisnienie dopadło![]()
Ja jakoś w 36 miałam dwa razy takie miesiączkowe skurcze jeden raz taki słaby dłuższy a drugi taki mocny krótszy na około 30 sekundDziewczyny czy miałyście przed porodem ból w dole brzucha taki jak przy okresie? Lekarka powiedziała mi w 35 tygodniu, że mam starzejące się łożysko. Kazała przychodzić co tydzień na KTG. Chodzę dwa razy w tygodniu (do innej przychodni na wszelki wypadek). Czy radziłybyście coś jeszcze robić? KTG wyszło dobrze, zastanawiam się jeszcze nad pójściem do innego lekarza żeby sprawdzić to łożysko, może niepotrzebnie panikuje
Póki co, nie wyższe niż 130/85. Zobaczę do wieczora czy będzie spadaćJak wysokie te cisnienia?
Ja bardziej niż bóle miewam dość mocne kłucia w pochwie. Chociaż czasem lekko zaboli brzuch, ale nie batdzo umiem to określić. Chyba już nie pamiętam jak boli brzuch na miesiączkęDziewczyny czy miałyście przed porodem ból w dole brzucha taki jak przy okresie? Lekarka powiedziała mi w 35 tygodniu, że mam starzejące się łożysko. Kazała przychodzić co tydzień na KTG. Chodzę dwa razy w tygodniu (do innej przychodni na wszelki wypadek). Czy radziłybyście coś jeszcze robić? KTG wyszło dobrze, zastanawiam się jeszcze nad pójściem do innego lekarza żeby sprawdzić to łożysko, może niepotrzebnie panikuje