Idziesz na rekordBtw dziś mija mi 41 tydzień
reklama
Jakbym siebie czytała ja bym chciala chociaz jedną noc przespać normalnie. A tu kładę się po 1, o 3 lub 4 pobudka i zasypiam o 6. Jak żyć?Też mam zatkany w nocy. Rano się budzę i muszę wydmuchać nos ( mam pełno zaschniętej krwi ) i potem spokój do kolejnej nocki
A co do spania to też mam problem- od 3 do 6 nie śpię a na 7 budzik nastawiony także masakra.... Chociaż ostatnie 2 nocki przesłałam całe. Szok
No nie da się ktory masz tc?Masakra z tymi nockami. To jest loteria. Chociaż coraz częściej zdarzają się już lepsze zresztą w dzień też już ciężko. Jak tu żyć
36+3. Czekam aż wybije ten 37 tydzień bo coraz częściej mam skurcze. Jeszcze dzisiaj mnie jakies wysokie cisnienie dopadłoNo nie da się ktory masz tc?
Jak wysokie te cisnienia?36+3. Czekam aż wybije ten 37 tydzień bo coraz częściej mam skurcze. Jeszcze dzisiaj mnie jakies wysokie cisnienie dopadło
julcia7777
Fanka BB :)
Dziewczyny czy miałyście przed porodem ból w dole brzucha taki jak przy okresie? Lekarka powiedziała mi w 35 tygodniu, że mam starzejące się łożysko. Kazała przychodzić co tydzień na KTG. Chodzę dwa razy w tygodniu (do innej przychodni na wszelki wypadek). Czy radziłybyście coś jeszcze robić? KTG wyszło dobrze, zastanawiam się jeszcze nad pójściem do innego lekarza żeby sprawdzić to łożysko, może niepotrzebnie panikuje
Ja jakoś w 36 miałam dwa razy takie miesiączkowe skurcze jeden raz taki słaby dłuższy a drugi taki mocny krótszy na około 30 sekundDziewczyny czy miałyście przed porodem ból w dole brzucha taki jak przy okresie? Lekarka powiedziała mi w 35 tygodniu, że mam starzejące się łożysko. Kazała przychodzić co tydzień na KTG. Chodzę dwa razy w tygodniu (do innej przychodni na wszelki wypadek). Czy radziłybyście coś jeszcze robić? KTG wyszło dobrze, zastanawiam się jeszcze nad pójściem do innego lekarza żeby sprawdzić to łożysko, może niepotrzebnie panikuje
Póki co, nie wyższe niż 130/85. Zobaczę do wieczora czy będzie spadaćJak wysokie te cisnienia?
reklama
Ja bardziej niż bóle miewam dość mocne kłucia w pochwie. Chociaż czasem lekko zaboli brzuch, ale nie batdzo umiem to określić. Chyba już nie pamiętam jak boli brzuch na miesiączkę jak się martwisz, a masz możliwość to może idź na dodatkowa wizytę bo chyba nic więcej już zrobić się nie da. Ja zawsze szlam i się uspokajałam trochęDziewczyny czy miałyście przed porodem ból w dole brzucha taki jak przy okresie? Lekarka powiedziała mi w 35 tygodniu, że mam starzejące się łożysko. Kazała przychodzić co tydzień na KTG. Chodzę dwa razy w tygodniu (do innej przychodni na wszelki wypadek). Czy radziłybyście coś jeszcze robić? KTG wyszło dobrze, zastanawiam się jeszcze nad pójściem do innego lekarza żeby sprawdzić to łożysko, może niepotrzebnie panikuje