reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

KarolinaE dajmy już spokój. Nie pisałam tego pod niczym adresem, napisałam to co czuje, jaki był mój plan. Nikomu nic nie wymawiam I mi też było przykro jak na mnie bez powodu napadłaś.

Pamiętajmy że słowo pisane różni się od tego mówionego i mogą wynikać z tego sytuacje jak wyżej.

Także jeszcze raz mówię nie miałam zamiaru nikomu wymawiać czy to że kogoś chciałam celowo urazić. Nigdy w życiu. A tymbardziej kobiety w ciąży.

Szanuje Twoją decyzję Karolina ale Ty też uszanuj moje zdanie.

reklama
dziewczyny juz nie róbmy scen :) Nikt nie pisze ze z powodu odmiennego zdania powinnyśmy się pożegnać .. :) Dla mnie samo słowo forum ma znaczenie pod katem dyskusji, wyrazania swojego zdania, wiec o to przeciez chodzi, to że ktos ma odmienne zdanie to nie powód żeby się obrażać i uciekać :) Serio :)

Spokojnie koleżanki, życie i tak za nas napisze scenariusz, ja myślałam że w wieku 32 lat urodzę ostatnie dziecko, a tu niespodzianka i bedzie jeszcze jedno, piszecie o kobietach po 30-tce, a co z tymi 40-letnimi, ja właśnie tyle skończe jak się dziecko urodzi. Kazdy ma jakies plany i albo sie uda albo nie.

Jeszcze lepsze sa teksty typu Ty i dziecko? Albo Nie wyobrażam sobie Ciebie z dzieckiem:)
Nie żebym była jakimś nieodpowiedzialnym człowiekiem albo potworem tylko oczywiście dużo ludzi uważa ze skoro kobieta do 30 nie miała dziecka to znaczy ze jest karierowiczka, imprezowiczka, egoistka i nie chce dzieci. A ja chciałam mieć dziecko ale nie wychodziło i nie zalilam się co 2 osobie. A teraz zdziwko:)

Joa le rozumiem mi tez ciagle powtarzaja nawet moja matka ze gdzie ja i dzieci itp.no tak mnie to wkurza ze brak slow..

I proszę mi się tu nie żegnać z forum :) piszemy piszemy ;)

Ile osób tyle zdań będzie, po to jest forum :)

Mu mamy łóżeczko o wymiarach 70x140 i tak teraz myślę co robić bo Olin jak się urodzi roman będzie miał 20 miesięcy ??? Czy kupować nowe dla Romana czy użyć turystyczne dla Olina :) jeszcze będziemy musieli z naszej "sypialni" wywalić szafę vo się nie zmieścimy a chłop mi gada ze na zimę pokoju u góry dla nas nie będzie robił :(

Gdybym miala jedno dziecko na bank bralabym lozeczko 140x70 a ze beda blizniaki to mysle czy 140x70 i potem kupic pietrowke jak podrosna czy dwa oddzielne 120x60? Jak myslicie?

Ja jak urodze bede miec 27 i jak dla mnie to troche wczesnie ale tak wyszlo wiec cieszymy sie z tego bco jest :) jutro usg genetyxzne 3majcie kciuki!!!

Gdybym miala jedno dziecko na bank bralabym lozeczko 140x70 a ze beda blizniaki to mysle czy 140x70 i potem kupic pietrowke jak podrosna czy dwa oddzielne 120x60? Jak myslicie?

Ja jak urodze bede miec 27 i jak dla mnie to troche wczesnie ale tak wyszlo wiec cieszymy sie z tego bco jest :) jutro usg genetyxzne 3majcie kciuki!!!

Moim zdaniem powinnaś wziąć dwa łóżeczka, może te mniejsze 120x60. No, a później piętrówke.

Ja jak urodzę będę mieć 21 to dopiero jest za wcześnie ;/ mam jakiegoś doła przez to dziś, mam wrażenie, że dziecko psuje moje wszystkie plany.

Trzymamy kciuki za wizytę :)

reklama
Moim zdaniem powinnaś wziąć dwa łóżeczka, może te mniejsze 120x60. No, a później piętrówke.

Ja jak urodzę będę mieć 21 to dopiero jest za wcześnie ;/ mam jakiegoś doła przez to dziś, mam wrażenie, że dziecko psuje moje wszystkie plany.

Trzymamy kciuki za wizytę :)

Oj widze ze niezaleznie od wieku targaja nami emocje. Los wie co robi i skoro teraz ma byc to znaczy ze tak bedzie najlepiej i dla dzidzi i dla nas dziewczyny wiec tak trzeba do tego podchodzic :)

Do góry